Duy Beni final bölümüyle ekrana geliyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Duy Beni final bölümüyle ekrana gelecek. Peki Duy Beni'nin final bölümünde neler olacak? Duy Beni 19. Bölümde neler yaşandı? Duy Beni 20. Bölümde neler olacak? Duy Beni dizisinin konusu ne? Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
17 Kasım 2022 - 13:50
Kültür Sanat

Star TV’nin sevilen dizisi Duy Beni'nin reytinglerde yaşadığı düşüş akıllara projenin final mi yapacağı sorularını getirmişti. İşte son detaylar!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin başrollerini Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Murat Daltaban paylaştığı "Duy Beni" dizisi bu akşam son kez ekrana geliyor.

22-11/15/87458.jpg

DUY BENİ DİZİSİNİN FİNALİNDE NELER YAŞANACAK?

Ekim ve Kanat barışır, ancak Mevlüt’ün Ekim’e olan ilgisi gittikçe hastalıklı bir yere doğru gitmektedir. Kanat güvenlik için Ekim’in yanından ayrılmamaya karar verir. Bu sırada arkadaşlarını da organize ederek Ekim’e geçmişle ilgili tüm özürlerini diler.

22-11/15/87457.jpg

Okulda oynanacak tiyatro oyununda Melisa rolünü Ekim’e kaptırır. Ayşe de son derece pahalı olan kostümünü alamadığı için üzgündür. Babası Sedat, bu kostümü ne yapıp edip almaya çalışırken kendisini zor durumların içine atar.

22-11/15/87459.jpg

Rıza’nın duruşması yapılır ve hapse atılır, Leyla burada avukat olmak istemediğine, insanların gerçek hayatta değil, hikayelerin içinde yaşadığı oyunculuğu denemek istediğine karar verir.

22-11/15/87454.jpg

Oyunun genel provası gelip çatar, Mevlüt buraya silahıyla gelmiştir. Tam harekete geçecekken 2 yıl sonrası gösterilir ve bu süreçte yaşananlar neler olacaktır?

22-11/17/87456.jpg

Duy Beni” merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla bu akşam final bölümüyle Star’da!

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin