Ece Seçkin Söz dizisine konuk oluyor!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı Star ekranlarının sevilen dizisi Söz yeni bölümünde sürpriz bir isimle ekranlara gelecek! Başarılı şarkıcı Ece Seçkin, Söz kadrosuna dahil oluyor...

Nurşah
27 Nisan 2018 - 17:46
Yeni Bölüm

"Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir" diyerek ülke uğruna hayatlarını riske atan 12 adamın hikayesinin anlatıldığı diziye önümüzdeki bölümde sevilen şarkısı Ece Seçkin konuk olacak. Söz dizisinin 30 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 44. bölümünde izleyeceğimiz yetenekli şarkısı Ece Seçkin hangi karakteri canlandıracak?

18-04/27/ece-seckin-soz-dizi.jpg

Ece Seçkin Söz'de!

Ece Seçkin Söz'de yine kendisini canlandıracak. Dizinin 44. bölümünde gizli bir görevde olan Karabatak ile beklenmedik bir şekilde karşılaşacak olan Ece Seçkin, Karabatak ve Nazlı arasındaki ilişkide çeşitli yanlış anlaşılmalara sebep verecek ve karakterler arasındaki dengeyi yerinden oynatacak gibi görünüyor...

Ece Seçkin kimdir?

1991 yılında İstanbul'da doğmuş bir isim olan Ece Seçkin daha 3 yaşındayken piyano öğrenmeye başladı. Annesinin piyano öğretmeni olması neticesinde müzik ile büyüdü. Piyano ile solfej konusunda çalışmalar yaptı ve 1998 yılında konservatuvar sınavına giriş yaptı. Yapılan sınav sonucunda sınavı birinci olarak bitirdi.

Boyu 1.61 olan şarkıcının kilosu ise 48'dir. Müzik ile beraber baleye de merak salan şarkıcı 8 sene boyunca hem bale hem de dans eğitimi aldı. Ece Seçkin lise okuduğu sıralarda kendisinin kurmuş olduğu grupta solistlik yaptı, müzik ile yarışmalara katıldı ve dereceler aldı. 2006 yılında ise Levent Arslan'da şan eğitimi aldı. 2010 yılında ise müzikle hiç alakası olmayan bir tercih yaptı ve Hukuk fakültesini kazandı. 2010'da Ozan Doğulu ile tanışarak müzik dünyasında duyuldu. Ozan Doğulu'nun prodüktör olarak görev yaptığı yapım şirketinde ilk albümü olan "Bu Ne Yaa" isimli albümünü piyasaya çıkarttı.Canan Doğulu ise kıyafet seçimi konusunda Ece'ye destek vermiştir. Bu zamana kadar bir çok hit şarkı yazarı olan Deniz Erten, Ece Seçkin'ib popüler bir şarkı ile ekranlara gelmesinde büyük pay sahibidir. Şarkıcının vokalliğini ise Cihan Okan yapmaktadır. Ece Seçkin'in 2016 yılında Kolpa ile söylediği Hoş Geldin Ayrılağa şarkısı yıla damgayı vurdu. 

Yetenekli şarkıcı şimdi de oyunculuğa soyunuyor ve Söz dizisinde rol alacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin