Friends from College 2. sezona Sarah Chalke katıldı!

Roseanne'nin yeni versiyonunda izlediğimiz Sarah Chalke, Netflix komedisi Friends from College'in 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
27 Nisan 2018 - 23:50
Gündem

Netflix'in geçtiğimiz yaz ilk sezonuyla izleyicilerle buluşan komedi dizisi "Friends from College"ın ikinci sezonu için hazırlıklar sürüyor.

SARAH CHALKE "FRIENDS FROM COLLEGE" 2. SEZONDA!

İlk sezonda olduğu gibi yine 8 bölümlük bir sezonla karşımıza çıkacak dizinin oyuncu kadrosuna Sarah Chalke tekrar eden önemli bir rolle katıldı.

Harvard Üniversitesi'nde okurken tanışan ve mezun olduktan yirmi yıl sonra tekrar bir araya gelen artık kırklı yaşlarına yaklaşan eski dostların hikayesini konu edinen dizide Chalke'ı Merrill Morgan karakteriyle izleyeceğiz.

18-04/28/sarah-chalke.jpg

Prescott isminde genç bir erkek çocuğa sahip boşanmış bir anne olan Merrill, üniversite yıllarında Nick Ames (Faxon) ile kısa süreli bir flört yaşamıştır. İkili, yeni sezonun açılış bölümünde bir partide tekrar irtibata geçecekler. Arkadaşları, ikilinin birbirleri için yaratıldıklarını düşünürken acaba Nick bu baskıyla nasıl başa çıkacak?

Sarah Chalke bu gelişmeyle birlikte Stella Zinman karakteriyle tekrar eden bir rolle yer aldığı CBS'in How I Met Your Mother dizisinin ardından Smulders ile bir başka projede daha bir araya gelmiş oluyor.

Efsane dizi Roseanne'nin son sezonlarında Becky Conner-Healy karakteriyle izlediğimiz Sarah Chalke, ABC ekranlarında yeniden canlanan dizide bu kez farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Netflix'in geçtiğimiz haftalarda duyurulan yeni animasyon dizisi Paradise, P.D.'nin seslendirme kadrosuna da dahil olan aktrisi ABC'nin Scrubs dizisinden de hatırlıyoruz.

18-04/28/friends-from-college-oyunculari.jpg

FRIENDS FROM COLLEGE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Nicholas Stoller ve Francesca Delbanco ikilisinin elinden çıkan Friends from College'in oyuncu kadrosunda Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage ve Jae Suh Park gibi isimler rol alıyor.

FRIENDS FROM COLLEGE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Friends from College'ın 2. sezonunun ne zaman izleyicilerle buluşacağı henüz netlik kazanmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin