Ege Kökenli şimdi de Benim Tatlı Yalanım dizisinde!

Ekranların sevilen ismi Ege Kökenli yeniden bir dizi ile karşımızda olacak..

Merve Mutlu
16 Eylül 2019 - 11:34
Yeni Bölüm

Başrollerini Furkan Palalı (Nejat) ile Aslı Bekiroğlu'nun (Suna) paylaştığı, çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer'in (Kayra) de başarıyla eşlik ettiği Star TV ekranlarının sıcak ve eğlenceli hikayesini anlatan dizisi Benim Tatlı Yalanım yoluna başarıyla devam ediyor. 

19-09/16/benim-tatli-yalanim.jpg

Eşi Aylin tarafından bir anda terk edildikten sonra kızı Kayra'ya hem anne hem de baba olmak zorunda kalan ve kızı kendisini kötü hissetmesin diye annesinin ağzından yazdığı mektuplarla onu mutlu etmeye çalışan Nejat'ın, bir tesadüfle tanıştığı Suna ile kızını mutlu etmeye çalışırken yaşadıkları heyecanlı, sıcak ve eğlenceli hikayeyi anlatan dizide; Kayra'nın annesi ve Nejat'ın eşi olan ancak hiç görülmeyen Aylin'in kim olduğu merak ediliyordu. 

19-09/16/aylin-kimdir-1568622160.png

Benim Tatlı Yalanım dizisinin 14. bölüm fragmanı ile Aylin'in kim olduğu ortaya çıktı. En İyi Arkadaşım dizisi ile oyunculuğa başlayan ve Anadolu Kaplanı, Öğretmen Kemal, Çiçek, Güneşin Kızları, Kalp Atışı ve Yasak Elma gibi dizilerde rol alan oyuncu Ege Kökenli, Aylin karakteri ile diziye dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin