Ugly Betty yıldızları yeni bir komedi dizisinde buluşuyor: Fun

Ugly Betty'nin Amanda ve Marc'ı Becki Newton ile Michael Urie, CBS'in geliştirdiği komedi dizisi Fun'ın başrollerini paylaşıyor. Fun dizisinin konusu ne?

2006-2010 yılları arasında yayınlanan Ugly Betty'de rol alan Becki Newton (Divorce, How I Met Your Mother) ve Michael Urie (Modern Family, The Good Wife, The Good Fight) ikilisi yirmili yaşlarının ardından tekrar bir dizi projesinde buluşuyor!

FUN DİZİSİ İLE UGLY BETTY BULUŞMASI YAŞANACAK!

Geçen on yılın ardından, Ugly Betty'nin Amanda ve Marc'ı bu kez iki kardeşi canlandırmak üzere CBS'in çoklu kameralı yöntemiyle çekilecek bir komedi dizisinin künyesine adlarını yazdırdılar.

2 Broke Girls ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Michael Patrick King, Ugly Betty yürütücü yapımcıları Tracy Poust & Jon Kinnally ve Warner Bros. TV'nin arkasında olduğu; King, Poust ve Kinnally'nin yazar ekibini oluşturduğu komedi dizisinin ismi "Fun".

19-09/16/fun-dizisi-1568581897.jpg

"FUN" KONUSU

Fun'ın hikayesi, hayatın sunduğu her türlü zorluğa ve aile işlerinin bir cenaze evi işletmek olmasına rağmen her zaman için birbirlerini eğlenmeye teşvik eden, birbirine çok değer veren iki kardeşi merkezine alıyor.

Hikaye şöyle gelişiyor: Erkek kardeş Pennsylvania'daki memleketine geri döner ve eğlence dünyasında duygusal ve yıkıcı bir ayrılık yaşayan kız kardeşine aile işi olan cenaze evi işletme konusunda yardımcı olur.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Warner Bros. TV yapımcılığındaki Fun'ın yürütücü yapımcı kadrosu MPK Productions çatısı altındaki King ile Poust ve Kinnally'den oluşuyor. Urie ve Newton ise projenin yapımcıları olarak künyede yer alıyorlar.

Will & Grace yürütücü yapımcıları Poust & Kinnally, Ugly Betty'de dört yıl boyunca ortak yürütücü yapımcılar olarak Urie ve Newton ile aynı projede yer aldılar. Poust & Kinnally bu projenin ardından NBC dizisi Love Bites'ta Newton ile tekrar birlikte çalıştılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin