L.A.'s Finest dizisinin 2. sezonundan haber var!

Jessica Alba'lı L.A.'s Finest dizisinin ikinci sezon hazırlıkları başlıyor! İlk sezon ne kadar izlendi? Detaylar...

Spectrum'un ilk orijinal dizisi olma özelliğini taşıyan "L.A.'s Finest" ilk sezonunun sonlanmasına yakın bir dönemde ikinci sezon onayını almıştı.

L.A.'S FINEST İLK SEZON İZLENME RAKAMLARI

Kimi sert eleştiriler ve sette yaşanan talihsiz kaza gibi bazı olumsuzluklara rağmen bölümlerin izlenme rakamlarının iyi gelmesi dizinin yeni sezon onayı almasında etkili oldu.

Gabrielle Union ve Jessica Alba ikilisinin başrolleri paylaştığı L.A.'s Finest'ın bugüne kadar 3 milyonun üzerinde izleyici tarafından takip edildiği açıklandı.

19-09/15/la-finests-dizisi-1568575085.jpg

L.A.'S FINEST 2. SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR! YENİ SEZON NE ZAMAN?

Peki, L.A.'s Finest'ın ikinci sezonundan bir haber var mı?

Dizinin yeni sezon çekimlerine 16 Eylül 2019 Pazartesi tarihinde başlanıyor. 13 Mayıs'ta üç bölüm birden yayınlanarak izleyiciyle buluşan dizinin sonraki bölümleri çifter düzende izleyiciyle buluşmaya devam etmiş ve 17 Haziran'da yayınlanan bölümlerle 13 bölümlük ilk sezon noktalanmıştı.

L.A.'s Finest'ın yeni sezon bölümleri 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

Brandon Margolis ve Brandon Sonnier'ın yaratıcısı olduğu yapımın ilk sezon hikayesinde; Syd Burnett (Union) ve Los Angeles Polis Departmanı'ndaki ortağı Nancy McKenna'nın (Alba) Los Angeles'ta kuralları zorlayarak en azılı suçluları ele geçirirken ikilinin gerek sokaklarda gerekse birbirilerinin yaşamlarında önemli birer yer edinmelerine tanıklık ettik.

L.A.'S FINEST 2. SEZON KONUSU

Dizinin yeni sezonunda ise Los Angeles sokaklarında kaosu hakim kılmak için yeni ve ölümcül bir tehditin ortaya çıkmasıyla birlikte Syd ve McKenna hem kişisel hem profesyonel yaşamlarında birbirlerine her zamankinden daha fazla güvenmek durumunda kalacaklar.

19-09/15/las-finests-spectrum.jpg

Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment ve Sony Pictures Television ortak yapımcılığındaki L.A.'s Finest'ın yürütücü yapımcı kadrosu Gabrielle Union, Jessica Alba, Margolis, Sonnier, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Pam Veasey, Doug Belgrad, Jeff Gaspin, John Dove, Jeff Morrone ve Anton Cropper'dan oluşuyor.

"L.A.'s Finest"  (Spectrum) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin