Switched at Birth yaratıcısından ABC'ye yeni dizi: Backlash

ABC kanalı bir sonraki yayın dönemi için dizi projelerini geliştirmeye devam ediyor. Lizzy Weiss kanal için Backlash isimli diziyi geliştiriyor. Backlash nasıl bir dizi?

Switched at Birth yaratıcısı Lizzy Weiss, Jon Feldman ve Jennifer Gwartz'ın Random Hill Production'ı ile ABC Studios'ın arkasında olduğu "Backlash" isimli yeni dizi projesinin adresi sıkı bir rekabetin ardından ABC kanalı oldu.

"BACKLASH" KONUSU

Senaryosu Weiss tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi; işçi sınıfı bir kasabada bir çocuğun hayatının kurtarılması ve sonrasında gelişen olaylara odaklanıyor.

Kurtarma görevlileri ve aileler övgülere kapılırken, kazanın göründüğünden oldukça farklı olduğu yönünde şüpheler artmaya başlar. O gün olanların gerçeğini çözmek beraberinde kasabanın pek çok sırrını ortaya çıkaracaktır.

19-09/15/lizyy-weiss.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Disney TV Stüdyoları'nın bir bölümü olan ABC Stüdyoları ile anlaşması bulunan Random Hill çatısı altındaki Feldman ve Gwartz ikilisi projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Peabody ödüllü beş sezonluk ABC Family/Freeform dizisi Switched at Birth'ün yaratıcısı olan Weiss, Elizabeth Olsen'li Facebook Watch dizisi Sorry for Your Loss'un ilk sezonunun showrunnerlığını da üstlendi.

19-09/15/abc-kanali.jpg

Random Hill'in ABC Studios ile olan anlaşması uyarınca şirket geçtiğimiz sezon ABC kanalı için Triangle isimli bir bilim-kurgu dizisi geliştirmiş, proje için pilot bölüm siparişi verilmiş ancak dizi onayı alamayarak rafa kaldırılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin