Zamanda kaybolmuş gizemli bir ada temalı Triangle dizisi kadın başrolünü buldu!

ABC'nin Lost dizisini andıran gizemli hikayeye sahip yeni dizi projesi Triangle'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor. Triangle nasıl bir dizi? Konusu ne?

Uzun süren araştırma sürecinin ardından ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği dizilerinden "Triangle"ın kadın başrol oyuncusu belli oldu.

TRIANGLE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Jon Harmon Feldman, Jennifer Gwartz'ın Random Hill'i ve ABC Studios'un arkasında bulunduğu dizinin erkek başrol oyuncusu Mike Vogel'ın rol arkadaşı Avustralyalı aktris Pallavi Sharda (Pulse) oldu.

19-04/07/pallavi-sharda-1554662721.jpg

"TRIANGLE" KONUSU

Feldman ve Sonny Postiglione ikilisinin senaryosunu kaleme alıp; McG'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Triangle, hikayesiyle izleyiciye şu soruyu soruyor: Bermuda Şeytan Üçgeni, okyanusun ortasındaki bir ölüm çukuru değil de, insanlık tarihi boyunca gezginleri tuzağa düşüren zaman içinde kaybolmuş bir kara parçası ise...

Bir ailenin hep birlikte çıktıkları tropikal tatil yolcuğu, şiddetli bir fırtınanın teknelerini alabora etmesi ile yarıda kesilir. Tehlike ve gizem dolu, eve dönüş yolu olmayan tuhaf bir diyarın kıyısına vurmuş olarak kendilerini bulurlar. Ve hayatta kalmak, bir şekilde eve giden bir yol bulmak için benzer düşüncedeki bir grup insanla bir araya gelirler.

19-04/07/bermuda.jpg

Sharda'yı dizide David'in (Vogel) kız arkadaşı Alex karakteriyle izleyeceğiz. Alex, David'in genç kızı Natalie (Sarah Catherine Hook) ile iletişim kurmaya çalışmaktadır.

Besharam ve Hawaizaada gibi filmlerle tanınan Hint asıllı oyuncu-dansçı Sharda şimdiye kadarki çalışmalarıyla Bollywood, Avustralya ve İngiltere'de kendisine iyi bir kariyer inşa etmiş durumda.

ITV'nin hikayesi Hindistan'da geçen Beecham House isimli yeni dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Sharda ayrıca Rebel Wilson'lu Avustralya yapımı Les Norton'da da karşımıza çıkacak. Oyuncu ABD'de ise CBS'in geçtiğimiz yayın sezonunun pilot bölüm siparişlerinden Murder'ın kadrosuna ismini yazdırmıştı.

TRIANGLE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Matt Passmore, Edwin Hodge, Mallory Jansen, Lorenzo Richelmy, Amit Shah ve Diana Bermudez dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan diğer isimler.

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu ise Feldman, Gwartz ve Postiglione'den oluşuyor.

19-04/07/sharda.jpg

ABC Studios yapımcılığındaki dizinin çekimleri Yeni Zelanda'da devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin