Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor?

Ekranların yeni dizisi Kuzey Yıldızı nerede çekiliyor?

Merve Mutlu
14 Eylül 2019 - 23:35
Yeni Bölüm

Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'i bir araya getiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı Show TV dizisinin nerede çekildiği izleyicilerde büyük merak uyandırdı. 

19-09/13/kuzey-yldizi.jpg

Ersoy Güler'in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği ve Temmuz sonunda çekimleri başlayan dizi, eşinden ayrılan ve 3 kızıyla birlikte memleketi Ordu’ya geri dönmeye çalışan Kuzey’in renkli hikayesini ekranlara taşıyor. Kuzey'in İstanbul'a giderken ardında bıraktığı ve kendisinden sonra hiç kimseyle beraber olmaayan Yıldız ile aşk ve çekişme dolu mücadelesi ise izleyenleri hem duygulandırıp hem de eğlendirecek. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor?

19-09/13/kuzey-yildizi.png

Kuzey Yıldızı dizisi seti ilk olarak Ordu’nun Taşbaşı obasına kuruldu. Dizide kullanılmak üzere yeni yayla evleri yapıldı ve uygun olan birçok yayla evi de kiralandı. Merkez setin kurulduğu Taşbaşı obası Ordu'dan 66 km uzak Aydındere ilçesine bağlıdır. Dizide ayrıca Çambaşı Yaylası, Altınordu Boztepe, Teleferik, Perşembe, Gölköy Ulugöl gibi bölgeler de kullanıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin