Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kuzey (İsmail Demirci) kimdir? yaşı, dizileri...

Show Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranların da yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
14 Eylül 2019 - 23:27
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranların da yıldızı olmaya hazırlanıyor. Ekranlarda Karadeniz rüzgarı estirecek olan dizide Kuzey Yıldızı Kuzey kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önceki dizileri nelerdir? İşte tüm merak edilenler.. 

Kuzey Yıldızı Kuzey Mollaoğlu kimdir?

19-09/13/kuzey-mollaoglu.png

Yakışıklı, mert, gözü kara bir adam olan Kuzey, yıllar önce okumak için gittiği İstanbul'da büyük aşkı Yıldız'ı unutmuş, başka bir kadınla evlenmiş ve 3 çocuk babası bir adama dönüşmüştür. Ancak eşi tüm mal varlığını da alarak kendisini aldattığı adama kaçınca Kuzey 3 kızıyla ortada kalmıştır. Şimdi terk ettiği topraklara geri dönecektir ancak ne Yıldız, ne Karadeniz halkı ne de ailesi onu geri almaya niyetlidir. İlk aşkı Yıldız'la inatçı keçiler gibi didişen Kuzey bir yandan yaşam mücadelesi verirken diğer yandan da ilk aşkı Yıldız'ın gazabından kurtulmaya çalışacaktır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey karakterini İsmail Demirci canlandırmaktadır. 

İsmail Demirci kimdir?

19-09/13/ismail-demirci.jpg

İsmail Demirci, 13 Kasım 1984 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Üniversitede bilgisayar programcılığı okudu ve bilgisayar programcısı olarak mezun oldu. Konservatuvara girmeden önce farklı sektörlerde iş yaptı.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 4 yılda mezun oldu.

2012 yılında başrolünde Necati Şaşmaz’ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisine girerek 'Polat Alemdar'ın adamları arasındaki 'Erkan'ı canlandırdı. Dizide Gürkan Uygun’un canlandırdığı Memati karekterini vurarak öldürdü.

2013 yılında “Ben Onu Çok Sevdim” adlı dizide Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay, İdil Fırat, Şemsi İnkaya, Ege Aydan, Kerem Alışık gibi oyuncularla birlikte oynadı.

2014 yılının kasım ayında vizyona girecek “Tut Sözünü” adlı sinema filminde rol aldı.

2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin