Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yıldız (Aslıhan Güner) kimdir? yaşı, dizileri....

Show Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranların da yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
14 Eylül 2019 - 23:25
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranların da yıldızı olmaya hazırlanıyor. Ekranlarda Karadeniz rüzgarı estirecek olan dizide Kuzey Yıldızı Yıldız kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önceki dizileri nelerdir? İşte tüm merak edilenler.. 

Kuzey Yıldızı Yıldız Kadıoğlu kimdir?

19-09/13/yildiz-kadioglu.png

Güzeller güzeli yıldız tam bir Karadeniz kızıdır. İlk ve büyük aşkı Kuzey yıllar önce kendisini bırakıp İstanbul'da yeni bir hayat kursa da o kurmamış ve kimseyi hayatına almamıştır. Alımlı olduğu kadar inatçı da olan Yıldız, Kuzey'in dönüşüyle 20 yıl önce yaşadığı öfkeyi de aşkı da yeniden hissedecek..

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterini Aslıhan Güner canlandırmaktadır. 

Aslıhan Güner kimdir?

19-09/13/aslihan-guner.jpg

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Malatyalı Babası ise Sivaslıdır. Güner, Sivas’ı gezip gördüğü için Sivaslıyım da diyebiliyor. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve bekletmekten hoşlanmayan özelliklere sahiptir. Mutfakta yemek yapmayı ve vakit geçirmeyi seven biridir.

Güner, Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Günümüzde halen etkin durumda olan Türk dizi oyuncusu farklı farklı filmlerde rol almış ve hepsinin üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir.

İlk rol aldığı film 2002 yılında gösterime giren Sırlar Dünyası’dır(2002).

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin