Ego dizisi reyting savaşını kaybetti! Bu akşam son kez ekranda!

Fox'un başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı iddialı yapımı Ego için final kararı verilmışti EGO dizisi bu akşam 13. bölümüyle ekrana veda ediyor. EGO dizisi neden final yapıyor? EGO dizisi ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

Son dönemde sette çıkan krizler ve oyuncular arasında yaşanan gerginliklerle adından söz ettiren Fox'un iddialı dizisi Erkeğe Güven Olmaz (EGO) için final kararı alınmıştı.

Başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut ve Ahmet Kayakesen’in yer aldığı dizi, 2014 yapımı Güney Kore dizisi olan 'Temptation'dan uyarlanmıştı. 

23-04/30/fu5hgt8xsaalg2d.jpg

EGO dizisi daha başlamadan krizleriyle de çok konuşulmuştu. Önce Melisa Aslı Pamuk'un sete çıkmaması üzerine Alperen duymaz isyan etmiş ve sosyal medyasında uzun bir yazı paylaşmıştı. Daha sonra rol arkadaşının üzerine fazla gelindiğini belirterek Pamuk'u desteklemişti.

Geçtiğimiz günlerde ise Alperen Duymaz'ın haber vermeden sete gelmediği ve ünlü oyuncuya ulaşılamadığı için setin iptal edildiği haberleri yapılmıştı. Duymaz bu konuya da açıklık getirmiş ve sağlık sorunları nedeniyle devam edemediğini açıklamıştı.

23-04/30/fu4aiupwaaapuv_.jpg

BU AKŞAM 13. BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPACAK!

İstenilen başarıyı yakalayamayan ve sık sık sette yaşanan gerginliklerle gündeme gelen dizi, bu akşam son kez ekrana gelerek 13. bölümle final yapıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin