21 Mayıs Pazar günü Survivor 2023‘te haftanın 2. dokunulmazlık oyunu mücadelesi gerçekleşti. İşte detaylar!
ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Bireysel olarak devam eden Survivor’da ödül oyunlarına özgü olarak yarışmacılar takım olarak parkura çıkacak. Pazar akşamı gerçekleşen ödül oyununda ise performans birincileri Özgür ile Aziz takım kurma şansını elde etti ve takımlarını şu şekilde oluşturdu:
Özgür – Mavi
Osman Can
Asena
Aziz
Yusuf – Kırmızı
Nefise
Ertuğ
Cansu
Oyunun ödülü ise; hamburger, peynir kızartması, kanatlar et şiş, patates kızartmasından oluşan menü ve ardından film keyfi oldu. Karşılaşmayı kırmızı takım kazandı.
SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
TV8 ekranlarında devam eden Survivor heyecanında yarımacılar haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyunu parkuruna çıktı. Yusuf ile Ertuğ finale kaldı. Kıyasıya yarışın ve dokunulmazlığın kazananı Yusuf oldu. Yusuf beraberinde Osman Can, Özgür ve Asena’yı ödül için terch etti. Dokunulmazlık oyununun ödülü deniz ürünlerinden oluşan muhteşem bir ziyafet. Bu menüde de somon, karides, levrek, çupra, deniz ürünleri salatası, somon füme yer aldı.
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
İlk dokunulmazlığı kazanan Yusuf, ada konseyinde ilk eleme adayı olarak Aziz‘in ismini vermişti. İkinci eleme adayını da söyleyen Yusuf, Cansu‘nun ismini verdi.
GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Ödül oyunundan sonra dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde buluşacak olan yarışmacılar kimlerin adını söyleyecek?
“Survivor 2023” 22 Mayıs Pazartesi akşamı TV8’de.
#related_item_744575#