Ekin Mert Daymaz Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna dahil oldu!

Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosu genişliyor..


04 Mart 2019 - 10:10
Yeni Bölüm

Kadrosunda; Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Bahadır Yenişehirlioğlu, Selen Öztürk, Başak Daşman, Erdem Ergüney, Hakan Yufkacıgil, İlker Kızmaz ve Güven Kıraç gibi isimlerin yer aldığı TRT'nin Es Film imzalı Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna katılan yeni oyuncu da Ekin Mert Daymaz oldu. 

En son Ağlama Anne dizisinin kadrosunda yer alan yakışıklı ve başarılı oyuncu Ekin Mert Daymaz, üç sezondur devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinde Arif karakterini canlandıracak. 

Son olarak 76. bölümü yayınlanan Payitaht Abdülhamid'in, 77. bölümünden itibaren Ekin Mert Daymaz hayranları, sevilen oyuncuyu TRT1 ekranlarından izleyebilecek. 

Ekin Mert Daymaz kimdir?

2 Aralık 1990 tarihinde Hollanda'da doğan oyuncu, 2014 yılında Best of Model yarışmasında üçüncü oldu. Yakışıklılığıyla dikkat çeken oyuncu ilk olarak Not Defteri dizisinde rol aldı. Hayat Sevince Güzel, Çilek Kokusu ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde de başrol oynayan oyuncu, Haliç Üniversitesi'nde Antrenörlük ve Fitness eğitimi almaktadır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin