Elite 5. sezon hakkında bilinmesi gerekenler! 6. sezondan bilgiler!

İspanyol gençlik dizisi "Elite" 5. sezonuyla Netflix'e geri döndü. Yeni sezon detayları ve 6. sezon hakkında ilk bilgiler...

Arzular; kefaretten, isyandan önce gelir...

Netflix'in popüler İspanyol gençlik dizisi "Elite" 5. sezonuyla geri döndü.

İlk sezonu 05 Ekim 2018, ikinci sezonu 06 Eylül 2019, üçüncü sezonu 13 Mart 2020, dördüncü sezonu 18 Haziran 2021'de yayınlanan yapımın beşinci sezon bölümleri 08 Nisan 2022 tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Yeni sezon, önceki sezonlar gibi toplam 8 bölümden oluşuyor.

ELITE 5. SEZONDA NELER OLACAK?

İşçi sınıfından gelen üç gencin İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolunca, onlarla zengin öğrenciler arasında başlayan çatışmanın bir cinayete yol açmasıyla gelişen olayları izlediğimiz Elite'in 5. sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Bu sezon özgürleşmekle ilgili. Artık yargı yok, kural yok! Cesaret edecek misin?

La Casa de Papel'de de rol alan Jaime Lorente (Nano), María Pedraza (Marina) ve Miguel Herrán'lı (Christian) dizinin yeni sezonunda; Las Encinas'ta yeni sömestrin; yeni aşk üçgenlerini, yeni öğrencileri, yeni kuralları ve yeni gizemli suçları da beraberinde getirmesine tanıklık ediyoruz.

Sezonun açılış bölümünde; yeni bir öğrenci Patrick'in dikkatini çekerken başka bir öğrenci de Phillipe'i koruyarak Cayetana'yı şaşırtıyor. Benjamín ise okula daha katı kurallar getiriyor.

ELITE 5. SEZON BÖÜM REHBERİ

Szonun, süreleri 41 ila 54 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 5. Sezon 1. Bölüm: "Onu Ben Öldürdüm" (48 dk.)
- 5. Sezon 2. Bölüm: "Her Şey Serbest" (49 dk.)
- 5. Sezon 3. Bölüm: "Bağla Beni" (45 dk.)
- 5. Sezon 4. Bölüm: "Ceset" (45 dk.)
- 5. Sezon 5. Bölüm: "Lütfen Doğruyu Söyle" (54 dk.)
- 5. Sezon 6. Bölüm: "Aşkımı Satın Alamazsın" (42 dk.)
- 5. Sezon 7. Bölüm: "Toksik İlişkiler" (41 dk.)
- 5. Sezon 8. Bölüm: "Ayrı Dünyaların İnsanları" (51 dk.)

Elite'in oyuncu kadrosunda Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Danna Paola, Arón Piper, Omar Ayuso, Álvaro Rico, Mina El Hammani, Ester Expósito, Jorge López, Claudia Salas, María Pedraza, Georgina Amorós, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Leïti Sène, Sergio Momo, Carla Díaz, Martina Cariddi, Manu Ríos, Pol Granch, Diego Martín, Valentina Zenere, André Lamoglia, Adam Nourou, Carloto Cotta, Andrés Velencoso gibi isimler yer alıyor.

ELITE 6. SEZON YOLDA!

Beşinci sezonun ilk 3 gününde 51,380,000 saat izlenerek başarılı grafiğini sürdüren Elite'in 6. sezon onayı mevcut.

Ander Puig (Ser o no ser, El trayecto), Carmen Arrufat (HIT, The Innocence), Álvaro de Juana (HIT, Luimelia), Ana Bokesa (Capítulo Cero, La que se avecina) ve Álex Pastrana (Welcome to a Edén, The Protected) 6. sezon kadrosuna dahil olan isimler.

"Elite" (Netflix) 5. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin