Elkızı Final mi Yapacak? Ne Zaman?

Elkızı final mi yapıyor? Yine yeni sezonda başlayan dizilerden biri daha final iddiaları gündemde. Peki iddialara göre dizi ne zaman final yapacak?

Dizilerin final yapması elbette sürpriz bir durum değil. Ama şöyle bir şey var ki bu sezon resmen finallere doyamadık. Eski sezondan gelip final yapan diziler oldu. Tamam bu diziler ömürlerini doldurdu diyebiliriz ama yeni sezonda da final yapan diziler peşi sıra gelmeye başladı. Yeni başlayan ve biten çok dizi oldu. Şimdi bu dizilere bir yenisinin daha ekleneceği iddia edildi. İddialara göre Elkızı final yapacak.

Yine büyük umutlar ile başlayan ve yine yeni sezonda kendisini gösteren yapımlardan biri olarak öne çıksa da şu sıralar dizinin final yapacağı iddia ediliyor. Peki dizi ne zaman final yapacak deniyor?

Elkızı Final mi Yapıyor?

Dizinin zaten yılbaşı nedeniyle ara veren yapımlar arasına girdiğini biliyoruz. Yeni bölüm için yapımın 15 Ocak tarihini gösterdiği de biliniyor. 11.bölüm ile ekranlara gelecek olan dizi yılbaşı arasından sonra kaldığı yerden yoluna devam edecek.

Fakat iddialara doğru çıkarsa dizinin 2 bölüm sonrasında final yapması durumu söz konusu olacak. Henüz resmiyet kazanmamış iddialara göre dizi 13.bölümle beraber final yapmış olacak.

Fakat altını tekrar tekrar çizelim ki dizinin final yapacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmış değil. Şu an için sadece bunların bir iddia olduğunu söylemek lazım.

21-12/30/elkizi-final.jpeg

Dizinin neden final yapacağı konusuna gelecek olursak, yapımın diğer birçok dizide olduğu gibi reyting canavarına yenildiği söyleniyor. Bu sezon Fox TV’nin birçok dizisi için aynı durum geçerli oldu.

Yeni dizilerde bir türlü istenen reytingler alınamadı. Aynı şekilde Show TV’nin de yeni sezonda veda eden yeni dizileri olmuştu. Star TV’de de yeni sezonda final yapan diziler gördük. Kısacası bu sezon diğer sezonlardan biraz daha farklı olarak çok sayıda yeni diziden final haberi geldi. Bakalım Elkızı da kesin olarak final yapacak mı göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin