Netflix yapımı Selam Yabancı'yı tanıyalım! Konusu, fragmanı

Meksika yapımı yetişkinliğe geçiş temalı romantik film "Selam Yabancı (Anonymously Yours)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu....

"O mesajın hayatımı bu kadar değiştireceğini bilmiyordum..."

Meksika yapımı yetişkinliğe geçiş temalı romantik film "Selam Yabancı (Anonymously Yours)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Orijinal ismi "Anónima" olan 1 saat 41 dakika süreli gençlik filmi 10 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

SELAM YABANCI NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Peki, Selam Yabancı'nın konusu ne?

Film kısaca; yanlışlıkla atılan bir mesajın sanal bir arkadaşlığa dönüşme sürecini izleyiciye yansıtıyor. Vale ve Alex, gerçek hayatta tanıştıklarının farkında olmadan birbirine kur yapmaya başlar ve olaylar gelişir.

Film, dijital ortamda bir arkadaşlığa başlayan iki liseli hakkında. İşin ilginç yanı, gerçek hayatta tanıştıklarının farkında olmayışı... İki baş karakter Alex (Ralf) ve Vale'nin (Annie) kendi sorunları vardır. Liseyi bitirmeye ve yıl sonu balosuna doğru ilerlemeye çalıştıklarında işler kendileri için daha da zorlaşmaktadır. Sorunlarını aşmada kendilerine yardımcı olması için, kısa sürede romantik duygulara dönüşen 'anonim' bir bağlantıyla arkadaşlık kurarlar.

21-12/30/anonymously-yours-filmi.jpeg

"SELAM YABANCI" OYUNCULARI

Başrollerinde sosyal medya yıldızları Ralf ve Annie Cabello ikilisinin yer aldığı Anónima'nın oyuncu kadrosunda bu isimlere Estefi Merelles (Regina), Harold Azuara (Ritchie) ve Alicia Vélez (Lina) gibi isimler eşlik etmekte.

Alexandro Aldrete & Daniela Gómez ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı yapımın yönetmen koltuğu Maria Torres'e ait.

21-12/30/anonymously-yours-poster.jpg

Selam Yabancı'nın yapımcı kadrosu ise Maria Jose Cordova, Rafael Ley ve Mónica Vértiz'den oluşuyor.

"Anónima" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin