Emergence 1. sezon 12. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Sezon finaline bir kala! Gizem-gerilim türündeki dizi Emergence'in yeni bölümünde neler olacak? Emergence 1. sezon 12. bölüm konusu ve fragmanı...

Sezon finaline bir kala! Gizem-gerilim türündeki ABC dizisi "Emergence" son olarak geçtiğimiz hafta sezonun 11. bölümü "Applied Sciences" ile ekranlara geldi.

EMERGENCE 1. SEZON 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; Jo Evans ismindeki bir polis müdürünün gizemli bir kazanın gerçekleştiği yerde bulduğu küçük bir çocuğu evine alması ve konuyla ilgili yürüttüğü soruşturmanın kendisini hayal ettiğinden çok daha büyük bir komplonun içine çekmesine odaklanan Emergence'ın yayınlanan son bölümünde; Jo ve Brooks, Piper ile iletişim kurmaya çalışırlarken beklenmedik bir ekip kurarlar. Bu arada Piper, Benny'yi Helen'in gizemli görevinden kurtarmak için kararlıdır. Alex ise yaşamını değiştirecek bir teklif alır.

20-01/22/emergence-1x12-foto4.jpg

EMERGENCE 1. SEZON 11. BÖLÜM REYTİNGLERİ! REYTİNGLER DÜŞÜŞTE!

Dizi; J. Miller Tobin'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.13 milyon izleyici rakamlarını elde ederken, dizinin şimdiye kadarki en düşük izlenme oranları ortaya çıktı.

Mevcut izlenme oranları ortalaması, ilk sezonu 13 bölümden oluşan dizinin geleceğini tehlikede göstermeye devam ediyor.

EMERGENCE 1. SEZON 12. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon finaline bir kala! Joey Siara'nın senaryosunu kaleme alıp, Craig Zisk'in (Manifest, Timeless) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 12. bölümü "Killshot Pt. 1" 21 Ocak 2020 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/22/emergence-1x12-foto5.jpg

EMERGENCE 1. SEZON 12. BÖLÜM KONUSU

Jo, Helen'i alaşağı etmek ve Piper'ı güvende tutmak için oldukça riskli bir anlaşma yapar.

Bu arada Helen, Piper'ın güçlerini kendisine kopyalamaya çalışmaktadır. Benny ise çok geç olmadan Jo'nun güvenini kazanmak için mücadele eder.

Oyuncu kadrosu: Allison Tolman (Jo Evans), Alexa Swinton (Piper), Owain Yeoman (Benny Gallagher), Ashley Aufderheide (Mia Evans), Robert Bailey Jr. (Chris Minetto), Zabryna Guevara (Abby Frasier), Donald Faison (Alex Evans), Clancy Brown (Ed Sawyer).

Konuk oyuncular: Maria Dizzia (Emily), Currie Graham (Michael Denman), Manu Narayan (Justin), Rowena King (Helen), Enver Gjokaj (Ajan Ryan Brooks)

EMERGENCE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/22/emergence-1x12-foto1.jpg

20-01/22/emergence-1x12-foto2-1579647713.jpg

20-01/22/emergence-1x12-foto3.jpg

20-01/22/emergence-1x12-foto6.jpg

"Emergence" (ABC) 1. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin