Zümrüdü Anka dizisinin konusu ne?

Fox ekranlarının yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın konusu ne?

Merve Mutlu
22 Ocak 2020 - 10:52
Gündem

En son Elimi Bırakma dizisinde rol alan Alp Navruz ile güzel oyuncu Ceren Yılmaz'ın başrolde olacağı Zümrüdü Anka dizisi 25 Ocak Cumartesi akşamı izleyici ile buluşacak. 

20-01/22/zumrudu-anka-dizisi-basliyor.png

Hazırlıkları tamamlanan ve afişi yayınlanan dizinin oyuncuları ve konusu oldukça merak uyandırıyor. Son olarak Hercai dizisini yöneten Cemal Şan'ın yönetmenliğini üstlendiği, Can Sinan'ın senaristi olduğu Pastel Film imzalı dizi için geri sayım başladı. 

Zümrüdü Anka dizisinin konusu ne?

20-01/22/zumrduu-anka.png

Dürüst, cesur ve iyi kalpli bir genç olan Serhat, ailesini kaybettikten sonra amcası tarafından yetiştirilmiştir. Ailesinin bakımını üstlenen tek kişi olan çalışkan ve vefalı bir kız olan Zümrüt'e aşıktır. Serhat askere gidip geldikten sonra evlenmeyi düşünürler. Ancak askerlik görevini yapmak için Suriye'ye giden Serhat'ın şehadet haberi gelir. Bu haberle yıkılan Zümrüt ailesini kurtarmak için zengin bir adamla evlenmeyi kabul etmek zorunda kalır. Ancak Serhat şehit olmamıştır ve geri gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin