Emergence dizisinin 2. sezonu olacak mı? Yayıncı kanal duyurdu!

ABC kanalı ilk sezonu sona eren gizem-gerilim türündeki dizisi Emergence için kararını verdi! Dizi iptal edildi ve ikinci sezonu göremeyecek! Detaylar...

Piper'ın ve Emergence'ın geleceği belli oldu!

EMERGENCE 2. SEZON OLMAYACAK!

ABC kanalının gizem-gerilim ve bilim-kurgu öğelerini harmanlayan dizisi "Emergence" iptal edildi! Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak!

EMERGENCE REYTİNGLERİ NASILDI?

24 Eylül 2019'da ekran serüvenine başlamadan önce kapsamlı bir tanıtım süreci ve güçlü incelemelerle beklentileri yükselten yapım, 28 Ocak 2020'de sonlandırdığı 13 bölümlük ilk sezonu boyunca izleyiciyle beklenen bağı bir türlü kuramadı ve sezonu vasat bir reyting ortalaması ile tamamladı.

İlk olarak NBC kanalı çatısı altında geliştirilen ancak sonrasında ABC'ye transfer olan Emergence ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.706 izleyici ortalamasını elde etti. Başlangıç ile kıyaslandığında sezonun sonlarına doğru neredeyse izleyicisinin yarısını kaybeden yapım, kanalın en düşük reytingli dizileri arasındaydı.

20-05/22/emergence-foto.jpeg

"EMERGENCE" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Michele Fazekas & Tara Butters (Marvel's Agent Carter, Resurrection) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Emergence'in hikayesi; Jo Evans ismindeki bir polis müdürünün gizemli bir kazanın gerçekleştiği yere yakın yerde bulduğu küçük bir çocuğu evine alması ve konuyla ilgili yürüttüğü soruşturmanın kendisini hayal ettiğinden çok daha büyük bir komplonun içine çekmesini anlatıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu Allison Tolman (Jo Evans), Alexa Swinton (Piper), Owain Yeoman (Benny Gallagher), Ashley Aufderheide (Mia Evans), Robert Bailey Jr. (Chris Minetto), Zabryna Guevara (Abby Frasier), Donald Faison (Alex Evans), Clancy Brown'dan (Ed Sawyer) oluşuyor.

20-05/22/emergence-foto2.jpeg

Emergence yürütücü yapımcı kadrosunda Michele Fazekas & Tara Butters ikilisine Paul McGuigan ile Robert Atwood eşlik ediyorlar.

"Emergence" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin