Prodigal Son 2. sezon olacak mı? Fox kararını verdi!

Prodigal Son dizisinin devam edip etmeyeceği belli oldu! Yayıncı kanal Fox diziye resmi 2. sezon onayını verdi! Yeni sezon detayları...

Daha fazla gizeme, daha fazla gerilime, daha fazla kana hazır mısınız!

PRODIGAL SON YENİ SEZON ONAYINI ALDI!

Fox kanalının geleceği merakla beklenen "Prodigal Son" dizisi resmi 2. sezon onayını aldı!

Michael Sheen ve Tom Payne'in başrolleri paylaştığı dizinin ilk sezonu 22 bölüm olarak planlansa da dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle sezonun son iki bölümü çekilememiş ve 27 Nisan 2020'de yayınlanan "Like Father..." isimli 20. bölüm sezon finali olmuştu.

PRODIGAL SON 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezonun bölüm sayısı ya da ne zaman yayınlanacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok. İkinci sezonun 2021'in ilk yarısında yayınlanması bekleniyor.

20-05/22/prodigal-son-dizisi.jpg

PRODIGAL SON REYTİNGLERİ

9-1-1'ın ardından sezonun en iyi izlenme oranlarına sahip ikinci yeni ulusal kanal dizisi olan Prodigal Son tüm platfomlardan gelen rakamlarla ilk sezonunda bölüm başına ortalama 8.9 milyon izleyiciyi ekran başına toplamayı başardı.

Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Prodigal Son'un prömiyerinden bu yana hayranları, televizyondaki en eşsiz aile ilişkilerinden birine eşlik edip, Tom Payne'in, Michael Sheen'in ve kadrodaki diğer oyuncuların parmak ısırtan performanslarıyla büyülendiler. Arkadaşlarımız Greg Berlanti & Sarah Schechter'e ve Warner Bros.Television'dakilere herkesin daha fazlasını istemesine neden olan bir dizi yapmaya yardımcı oldukları için teşekkür etmek istiyoruz ve Prodigal Son'un 2020-21 takvimimiz için geri dönecek olmasından dolayı çok heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

20-05/22/prodigal-son-fox.jpg

Hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, zihinlerinin nasıl çalıştığını anlama gibi sıra dışı bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright (Tom Payne) ve uzun süredir hapis hayatı yaşayan cerrah lakaplı meşhur seri katil babası Dr. Martin Whitly (Michael Sheen) arasındaki ilişkiye odaklanan Prodigal Son'un oyuncu kadrosunda ayrıca Bellamy Young (Jessica Whitly), Lou Diamond Phillips (Gil Arroyo), Aurora Perrineau (Dani Powell), Frank Harts (JT Tarmel), Halston Sage (Ainsley Whitly), Keiko Agena (Edrisa Guilfoyle) gibi isimler yer alıyor.

Berlanti Productions, Warner Bros. Television ve FOX Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Greg Berlanti, Sarah Schechter, Adam Kane ile ortak showrruner/yazarlar Chris Fedak & Sam Sklaver'dan oluşuyor.

"Prodigal Son" 2. Sezon (Fox) - "Let The Bad Angels Fall":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin