Siren 3. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Tia, Bristol Koyu halkına ölümcül bir saldırı düzenlemeye başlar! Freeform'un denizkızı temalı gerilim dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 3. sezon 9. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Freeform'un denizkızı temalı doğaüstü-gerilim dizisi "Siren" geçtiğimiz hafta "'Til Death Do Us Part" isimli sezonun sekizinci bölümüyle ekranlara geldi.

SIREN 3. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; Ryn, Ben ve Maddie; Bristol Koyu'nu Tia'nın ordusundan korumak zorundadır. Ben'in kendisine vurduğu iğneler hem kendisini hem diğerlerini uyaran beklenmedik sonuçlar verir. Xander, Calvin'in düğününde sağdıçlık yaparken, Helen'e de yardımcı olur.

20-05/21/siren-3x09-foto1.jpg

SIREN 3. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Bola Ogun'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.10 reyting ve 0.416 milyon izleyici rakamlarını elde ederken sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı sergiledi.

Siren'ın üçüncü sezonu 10 bölümden oluşuyor. Sezon finali bölümü "The Toll of the Sea" 28 Mayıs 2020'de yayınlanacak.

SIREN 3. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon finaline bir kala! Dizi, Zoe Green'in senaryosunu kaleme alıp, Steven A. Adelson'un (Beyond, Motherland: Fort Salem) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "A Voice in the Dark" ile 21 Nisan 2020 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/21/siren-3x09-foto2.jpg

SIREN 3. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Tia (Tiffany Lonsdale), Bristol Koyu halkına ölümcül bir saldırı düzenlemeye başlar.

Ryn (Eline Powell), Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola); Tia'nın bir sonraki hamlesini beklerlerken, Xander'ın (Ian Verdun) gizemli hastalığına çare bulmak için zamana karşı yarışırlar. Xander kritik bir durumdayken doktor, bir uzman danışmanlığını önerir.

Bu arada Bebek Hope, Ryn ile yeniden bağlantı kurmak için karaya geri döner.

SIREN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER TANITIM KARELERİ

20-05/21/siren-3x09-foto4.jpg

20-05/21/siren-3x09-foto3-1590072977.jpg 

"Siren" (Freeform) 3. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin