Vagrant Queen 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Uzayda sürüklenen takım kendilerini oldukça garip bir cinayet gizeminin ortasında bulur! Syfy bilim-kurgusu Vagrant Queen'in yeni bölümünde neler olacak? Vagrant Queen 1. sezon 8. bölüm yayın tarihi, fragmanı, konusu...

Syfy'ın bilim-kurgu dizisi "Vagrant Queen" son olarak sezonun yedinci bölümü "Sunshine Express Yourself" ile ekranlara geldi.

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vagrant Queen'in hikayesi şöyle: Çocuk kraliçelikten öksüz bir yetime dönüşüp kaçak hayat yaşamaya başlayan Elida için her şey, arasının bozuk olduğu eski arkadaşı Isaac'in, annesi Xevelyn'in hala hayatta olduğunu iddia etmesiyle değişir. Yeni yol arkadaşları haline gelen Isaac ve Amae ile birlikte eski krallığının tehlikeli kalbine geri dönmek durumunda kalan Elida, çocukluğundan bu yana ezeli düşmanı olan Komutan Lazaro'nun eline düşmeden annesine ulaşmaya çalışır.

Yayınlanan son bölümde; Elida oldukça karlı görünen bir hurda avı işi için ekipten ayrılırken; Isaac ve Amae ise trendeki soyguncularla mücadele eder.

20-05/21/vagrant-queen-1x07-foto.jpg

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Jem Garrard'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.04 reyting oranı ve 0.189 milyon izleyici elde ederek kendi standartlarındaki ekran seyrini sürdürdü.

Vagrant Queen'in ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Jem Garrard'ın (Harvest) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "You Me Her" 21 Mayıs 2020 Perşembe akşamı Syfy ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/21/vagrant-queen-1x08-izle.jpg

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Uzayda sürüklenen takım kendilerini oldukça garip bir cinayet gizeminin ortasında bulur.

Oyuncu Kadrosu: Adriyan Rae (Elida), Tim Rozon (Isaac), Alex McGregor (Amae), Paul du Toit (Lazaro), Colin Moss (Hath)

"Vagrant Queen" (Syfy) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin