Empire ve The Son yaratıcılarından ABC'ye iddialı müzikal aşk hikayesi: Moss Landing

Lee Shipman, Lee Daniels ve Brian Kelley ortaklığıyla ABC kanalı için müzikal soslu aşk hikayesine sahip "Moss Landing" isimli yeni bir dizi hazırlanıyor. Moss Landing konusu...

Amerikan ulusal kanallarından ABC romantik müzikal türdeki yeni dizi projesi "Moss Landing"i duyurdu.

ABC'DEN İDDİALI MÜZİKAL DRAMA: MOSS LANDING

Projenin arkasında The Son ve Hemlock Grove ortak yaratıcısı Lee Shipman, Empire ve Star ortak yaratıcısı Lee Daniels ve yapım şirketi Lee Daniels Entertainment, CuzBro yapım şirketi çatısı altında Florida Georgia Line müzik grubundan Brian Kelley ve Daniel'ın anlaşmasının bulunduğu 20th Century Fox TV bulunuyor.

"MOSS LANDING" KONUSU

Shipman'ın senaryosunu kaleme alıp aynı zamanda dizi sorumluluğunu üstlendiği Moss Landing'in hikayesiyle ilgili detaylar şöyle:

Hikayesi küçük bir Florida sahil kasabasında geçen Moss Landing'in hikayesi; gözden düşmüş country müzik yıldızı Marion James ile Afrika kökenli Amerikalı gospel ve soul müzik yıldızı Sky Miller'ın kapsamlı aşk hikayesine odaklanıyor.

İzleyiciler hikayenin ilk sezonu boyunca Marion ve Sky’ın sorunlu geçmişlerinin gizemlerini çözerken; hayatlarını yeniden inşa eden ikilinin yaşadıkları iniş ve çıkışlara, iyi ve kötü zamanlara tanıklık edecekler.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th Century Fox TV yapımcılığındaki dizide Shipman ile birlikte Lee Daniels Entertainment'tan Daniels & Marc Velez, CuzBro'dan Kelly ile Stephen Snedden ve Justin Halliwell yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Senaryoyu kaleme alan Shipman, AMC'de iki sezon yayınlanan The Son ve Netflix'te üç sezon süren Hemlock Grove dizilerinin ortak yaratıcısı; Daniels, Danny Strong ile birlikte ortak yaratıcısı olduğu ve Fox'ta altıncı sezonu süren müzikal drama Empire ile tanınıyor.

Kelley ise Nashville merkezli Florida Georgia Line müzik grubunun Florida doğumlu üyesi olarak biliniyor. Grubun ilk stüdyo albümü "Here's to the Good Times" 2013'ün en çok satan altıncı albümü olma unvanını almıştı. Grup daha sonra 2014'te Anything Goes ve 2016'da Dig Your Roots albümlerini çıkardı.

Moss Landing dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin