Esra Ruşan Çöp Apartman dizisinin kadrosunda!

Çöp Apartman dizisinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
22 Ağustos 2020 - 11:47
Gündem

TRT ekranlarında yeni sezonda yayınlanmak üzere OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Çöp Apartman dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

20-08/22/p.png

Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği, Deniz Madanoğlu'nun ise kaleme aldığı dizinin konusu ve türü henüz gizemini korurken; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimler başrolleri paylaşıyor. Ayrıca kadroda Alper Saldıran, Atilla Şendil, Açelya Devrim Yılhan ve Mert Asutay gibi isimler de yer alıyor.

Esra Ruşan Çöp Apartman dizisinin kadrosunda!

20-08/22/esra-rusan.jpg

Oyunculuk kariyeri boyunca: Ayrılık, Aşk Yakar, Ustura Kemal, Saklı Kalan ve Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinde rol alan Esra Ruşan, Çöp Apartman dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin