Saygı dizisinin çekimleri korona nedeniyle durdu!

Merakla beklenen Saygı dizisinin setinde korona paniği yaşandı.

Merve Mutlu
22 Ağustos 2020 - 12:18
Gündem

Başrolünde, Behzat Ç.'nin sevilen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer karakteri ile Nejat İşler'in yer alacağı ve blutv için çekilen Saygı dizisinin çekimleri, korona paniği nedeniyle durdu.

20-08/22/saygi.png

İntermedya tarafından hazırlıkları yapılan ve kadrosunda Miray Daner, Boran Kuzum, Erkan Can, Furkan Didim ve Tansu Biçer gibi isimler de katılında heyecanın dozu artmıştı. "Devletlerin yazılı adaletlerinde görgüsüzülüğün, bencilliğin, kibrin bir cezası var mı, yok!" sözleri ile sisteme kafa tutan bir adam olarak gördüğümüz Nejat İşler dikkatleri üzerine çekerken dizinin setinden üzen bir haber geldi.

Saygı dizisinin çekimleri korona nedeniyle durdu!

20-08/22/saygii.jpg

blutv'de yayınlanacak olan dizinin ilk 4 bölümünün çekimleri tamamlanmıştı. Ancak gelen bilgilere göre yönetmenin de aralarında olduğu ekipte korona testi pozitif çıkan kişiler olması gerilim yarattı ve bu haberin ardından oyuncular da test yaptırmaya başladı. Dizi çekimleri bir süreliğine durduruldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin