Euphoria 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

HBO'nun son dönemde çok konuşulan gençlik dizisi Euphoria'da sezon finali için son iki bölüm! Yeni bölümde neler olacak? Euphoria 1. sezon 7. bölüm konusu ve fragmanı...

Başrolünde genç oyuncu-şarkıcı Zendaya'yı bulunduran cesur gençlik dizisi "Euphoria" geçtiğimiz hafta sonu sezonun altıncı bölümü "The Next Episode" ile ekranlardaydı.

EUPHORIA 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kimlik arayışındaki bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, cinsellik, travma ve sosyal medya dünyalarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerini inişli çıkışlı bir şekilde yürütmeye çalışmalarını konu edinen HBO'nun gençlik dizisi Euphoria'nın son bölümünde; Cadılar Bayramı'nda Rue, sergilediği davranışlardan ötürü Jules'e karşı duyduğu güvenden endişe etmeye başlar. McKay futboldaki geleceğini sorgular. McKay'la geçirdiği garip gecenin ardından Cassie, Daniel ile vakit geçirir. Kat, Ethan'ı kendisinden uzak tutmak isterken; Nate ise hayatını yeniden rayına oturtmak için zekice tasarladığı bir planı uygulamaya koyar.

19-07/27/euphoria-1x07-foto1.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi, sezonun altıncı bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.57 milyon izleyici rakamlarını elde ederek istikrarlı ekran performansını sürdürdü.

Başarılı reytingleri sonrasında geçtiğimiz günlerde 2. sezon onayını alan Euphoria'nın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

EUPHORIA 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme alıp yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "The Trials and Tribulations of Trying to Pee While Depressed" 28 Temmuz 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/27/euphoria-1x07-foto2.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Girdiği depresyonun etkileri altındaki Rue (Zendaya), bir İngiliz reality şov programının 22 bölümünü bir oturuşta bitirecek düzeye gelir.

Jules (Hunter Schafer) eski bir dostunu ziyaret etmek üzere geri döner.

Cassie (Sydney Sweeney) ise olaylı geçen Cadılar Bayramı gecesinin sonuçlarıyla başa çıkabilmek için tavsiye arar.

EUPHORIA YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/27/euphoria-1x07-foto3.jpg

19-07/27/euphoria-1x07-foto4.jpg

19-07/27/euphoria-1x07-foto5.jpg

"Euphoria" (HBO) 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin