Exatlon Öykü Berkan kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Netflix'in yeni programı Exatlon Challenge'da Öykü Berkan kimdir?

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 12:51
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve başarılı sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak tarafından sunumu yapılan Exatlon Challenge, 3 Temmuz'da Netflix'te yayına girdi. Birbirinden başarılı ve sevilen isimlerin zorlu parkurlar ve daha da zorlu cezalarla yarıştığı Exatlon Challenge'da Öykü Berkan kimdir? İşte hakkındaki tüm merak edilenler.. 

Exatlon Challenge Öykü Berkan kimdir?

20-07/07/yku-berkan.jpg

6 Temmuz 2001 doğumlu olan Öykü Berkan henüz 19 yaşında ve üniversite sınavına hazırlanıyor. Henüz 1 yaşına gelmeden annesi ve babası ayrılan Berkan, anneannesi ve dedesinin yanında büyüdü. 15 yaşında annesi ile yaşamaya başlayan Berkan yakın zamanda yalnız yaşamaya başladı. Üniversitede Yeni Medya okumak isteyen Öykü, Exatlon Türkiye yarışmasında parkurlarda geride kalması ve cezalardaki ağlamaları ile dikkat çekti. Siyah takımla başlayan Exatlon macerasını beyaz takımda sonlandırdı. 

Instagram üzerinde blog olarak hayatından kesitler paylaşan Öykü Berkan 730 bini aşkın takipçiye sahip. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin