Sen Anlat Karadeniz'in yıldız ismi İrem Helvacıoğlu'ndan yeni dizi projesi!

Ekranların sevilen ismi İrem Helvacıoğlu'ndan yeni dizi mi geliyor?

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 09:42
Gündem

Ekranların sevilen dizilerinden biri olmayı başaran ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu bir süredir setlerden uzak duruyordu. Dinlenme sürecini atlatan güzel oyuncu yeni bir dizi ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. 

20-07/07/irem-h.jpg

İlk olarak Behzat Ç. dizisi ile karşımıza çıkan, Muhteşem Yüzyıl, Güneşi Beklerken ve No:309 dizilerinde de rol alan İrem Helvacıoğlu'nun yıldızı, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı karakter ile parlamış ve adını duyurmayı başarmıştı. Bir süredir ekranlarda olmayan oyuncudan hayranlarını sevindirecek müjdeli haber nihayet geldi.

İrem Helvacıoğlu "Seni Çok Bekledim" dizisi ile dönüyor!

20-07/07/irem-g-g.jpg

Proje tasarımını Özcan Deniz'in üstlendiği, yapımcılığını ise Skala Medya'nın yapacağı ve Star TV'de yayınlacak olan Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz'in başrolde olacağını daha önce duyurmuştuk. Dizinin kadın başrolü için ise İrem Helvacıoğlu'nun adı geçiyor. Güzel oyuncu teklifi kabul ederse yeni sezonda Star TV ekranlarında kendisini izleyeceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin