Avlu'nun yıldızı Demet Evgar yeni dizi ile ekranlara mı dönüyor?

Ekranların sevilen ismi Demet Evgar yeni dizi görüşmelerine başladı.

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 09:41
Gündem

Yedi Numara ile başlayan dizi oyunculuğu kariyeri boyunca: Tatlı Hayat, Aslı ile Kerem, Yuvam Yıkılmasın, Çınaraltı, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, Erkekler Ağlamaz, Gençlik Başımda Duman, 1 Kadın 1 Erkek, Masumlar ve son olarak da Avlu dizisi ile karşımıza çıkan Demet Evgar yeni dizi için görüşmelere başladı. 

20-07/07/demet-evgar.jpg

En son, Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ses getiren Avlu dizisinde kamera karşısına geçen başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar, dizi konusunda oldukça seçici olması ile biliniyor. İnce eleyip sık dokuyan ve yalnızca içine sinen projelerde yer alan Demet Evgar bir süredir ekranlarda yer almıyordu. 

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Ahmet Katıksız'ın yöneteceği Alevlerin Ardından adlı yeni dizi için oyuncu seçmeleri başladı. İlk görüşülen isimler ise Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Berker Güven oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin