Mucize Doktor'dan ayrılan Merve Dizdar'ın yeni dizisi belli oldu!

Ekranların sevilen isminden yeni dizi geliyor.

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 09:39
Gündem

Çılgın Dershane Üniversitede ile başlayan oyunculuk kariiyeri boyunca: Beş Kardeş, Yüz Yüze, 7 Yüz dizilerinde rol alan ve en son Mucize Doktor dizisinde Damla karakteri ile izlediğimiz Merve Dizdar, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde, Alice Müzikali'ndeki performansı nedeniyle ödül aldı. Dizdar son dizisi Mucize Doktor'dan ayrılması ile büyük şaşkınlık yaratmıştı. 

20-07/07/merve-dizdar.jpg

Başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı Mucize Doktor dizisinden ayrılan Dizdar'ın yeni dizi görüşmeleri yaptığı öğrenildi. Deniz Madanoğlu tarafından yazılan ve Çağrı Lostuvalı tarafından yönetilecek olan OGMPictures imzalı yeni TRT1 dizisi Çöp Apartmanı ile görüştüğü öğrenilen oyuncunun henüz net bir karar vermediği öğrenildi. Selen Uçer ve Celil Nalçakan ile de görüşülen yeni dizinin çalışmaları henüz devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin