Stargirl 2. sezon onayını aldı! Yeni sezon için önemli bir değişiklik var!

Süper kahraman dizisi Stargirl için 2. sezon onayı çıktı! Yeni sezon önemli bir değişiklik ile gelecek! Detaylar!

DC kahramanı "Stargirl" için serüven daha çok uzun sürecek gibi!

STARGIRL 2. SEZONUYLA THE CW KANALINDA DEVAM EDECEK!

İlk sezonuyla Pazartesi günleri DC Universe dijital yayın platformunda, ertesi gün ise The CW ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Stargirl 2. sezon onayını aldı.

Yeni sezonun en önemli değişikliği ise dizinin artık yalnızca The CW kanalında yayınlanacak olması! Böylelikle başlangıçta bir DC Universe orijinal yapımı olan Stargirl bir The CW dizisi haline gelmiş olacak.

STARGIRL REYTİNGLERİ

Dizi geride kalan sekiz bölümü boyunca The CW kanalındaki yayınlarında bölüm başına ortalama 1 milyon izleyici ile başarılı izlenme oranları yakaladı. Üç günlük izlenme oranları eklendiğinde bu sayı 1.5 milyona kadar çıkıyor.

20-07/07/stargirl-izle.jpeg

Stargirl'ün hikayesi; uzun süredir kayıp durumdaki süper kahraman ekibi Amerika'nın Adalet Topluluğu'nun mirasını devam ettirmek için bir grup genç kahramana ilham veren genç Courtney Whitmore'a ve oluşturduğu ekibin geçmişin kötülerini durdurma mücadelesine odaklanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu Brec Bassinger (Courtney Whitmore/Stargirl), Yvette Monreal (Yolanda Montez), Anjelika Washington (Beth Chapel), Cameron Gellman (Rick Tyler),  Luke Wilson (Pat Dugan/S.T.R.I.P.E.), Neil Jackson (Jordan Mahkent/Icicle), Trae Romano (Mike Dugan), Jake Austin Walker (Henry King Jr.), Meg DeLacy (Cindy Burman), Christopher James Baker (Henry King Sr./Brainwave), Amy Smart'tan (Barbara Whitmore) oluşuyor.

20-07/07/stargirl-the-cw.jpg

Berlanti Productions, Mad Ghost Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Melissa Carter, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Greg Beeman'dan oluşuyor.

Stargirl (DC Universe/The CW) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin