Dead to Me final yapıyor! Dead to Me 3. sezon detayları!

Netflix komedisi "Dead to Me" Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden'lı kadrosuyla geri dönecek! Dead to Me 3. sezon detayları...

Christina Applegate'yi Emmy ve Altın Küre adaylığına taşıyan Netflix komedisi "Dead to Me"nin geleceği belli oldu!

DEAD TO ME İLE SON BİR KEZ DAHA!

Djital yayın platformunun kara komedi türündeki dizisi bir sezon için daha geri dönecek! 3. sezon onayını alan yapımın bu sezonu aynı zamanda final sezonu olacak.

Netflix ile çok yıllı geniş kapsamlı bir anlaşma imzalayan ve bu anlaşmaya göre platform için farklı projeler üretecek olan dizinin yaratıcısı Liz Feldman final sezonunun showrunner/yürütücü yapımcısı olarak geri dönecek.

20-07/07/dead-to-me-twitter.jpg

Christina Applegate, Linda Cardellini ve James Marsden'lı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapım yayın hayatına başlamasının kısa süre sorasında eleştirmenlerin beğenisini kazanırken, Netflix için kazançlı bir yapım haline geldi.

İlk sezonunun ilk ayı içerisinde otuz milyon hane halkı tarafından takip edilen Dead to Me, 2019'da Netflix Amerika'nın en popüler 10 dizisi listesine dördüncü sıradan girmeyi başardı.

20-07/07/dead-to-me-afis.jpg

Dead to Me'nin hikayesi; eşinin ölümüne neden olan vurkaç olayına karışan sürücüyü arayan, sürekli gergin ruh halindeki dul bir kadın olan Jen (Applegate) ile şaşırtıcı sırra sahip özgür ruhlu, şefkatli bir kadın Judy (Cardellini) arasında filizlenen güçlü arkadaşlığı konu ediniyor.

Geride kalan ikinci sezonun hikayesinde Jen ve Judy'nin hayatları kontrolden çıkarken, ikili birbirlerine ve sırlarına tutunmaya devam ettiler.

20-07/07/dead-to-me-netflix.jpg

Dead to Me'nin yürütücü yapımcı kadrosunda Feldman'a Jessica Elbaum, Will Ferrell, Christie Smith, Applegate, Adam McKay ve Cardellini isimler eşlik ediyorlar.

"Dead to Me" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin