Kara komedi dizisi Guilt için 2. sezon onayı duyuruldu! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

BBC Two ve BBC Scotland yapımı Guilt dizisi yeni sezon onayını aldı! Guilt 2. sezon detayları...

BBC Two ve BBC Scotland kara komedi türündeki dizi "Guilt" için 2. sezon onayını verdi!

GUILT 2021'DE 2. SEZONUYLA DÖNECEK!

İlk sezonu 2019 senesi içinde yayınlanan dört bölümden oluşan yapımın ikinci sezonu da 60'ar dakikalık 4 bölümden oluşacak.

Expectation & Happy Tramp North ortak yapımcılığında, Neil Forsyth (Eric, Ernie & Me, Bob Servant) yazarlığında hazırlanan Guilt'in yeni sezon bölümlerinin 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşacağı belirtildi. Resmi başlangıç tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

20-07/06/guilt-izle.jpg

Mark Bonnar ve Jamie Sives ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin çekimlerine koronavirüs salgını üzerine hükümet yönergeleri izlenerek yılın son dönemine doğru başlanacak

GUILT'İN REYTİNG BAŞARISI

Guilt ilk sezonunda elde ettiği izlenme oranları ve rakamları ile kanalın ve yapımcıların yüzünü güldürdü. Bugüne kadar İngiltere'de üç milyonun üzerinde kişi tarafından takip edilen yapım, İskoçya'da yarım milyondan fazla izleyiciyi ekran başına çekti.

Ayrıca BBC'den yapılan açıklamaya göre dizi BBC iPlayer platformunda BBC Scotland başlıklı en çok talep edilen üç dizi arasında yer alıyor.

20-07/06/guilt-foto.jpg

Guilt'in hikayesi karanlık bir sokakta araba ile ilerlerken kaza ile yaşlı bir adama çarpan birbirinden çok farklı karakterlere sahip iki kardeşin öyküsünü anlatıyor. Ölü adamın komşuları ve akrabaları ölüm şekliyle ilgili şüphe duymaya başladıklarında ikilinin yaşamı altüst olmaya başlıyor.

Yapımın ilk sezonunda Mark Bonnar & Jamie Sives'e Emun Elliot, Bill Paterson, Sian Brooke, Ruth Bradley ve Ellie Haddington gibi isimler eşlik ediyorlar. İkinci sezonun güncel oyuncu kadrosu ilerleyen aylarda duyurulacak.

"Guilt" (BBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin