Exxen Aşk Kumardır Dizisinin Görselleri Yayınlandı

Exxen Aşk Kumardır dizisinden ilk görüntüler geldi. İşte çekimleri devam eden diziden ilk kareler ve dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak olan ünlü isimler.

Exxen’ın yeni yılda yeni dizilerle karşımıza çıkacak biliyoruz. Daha önce birkaç yapım için yeni detaylar belli olmuş ve beklentileri yükselten açıklamalar da gelmişti. Yeni yılda platformda yayınlanması merakla beklenen dizilerden birisi de Aşk Kumardır yapımı. Komedi türünün iddialı dizilerinden biri olacağı düşünülen yeni yapım için çekimler de başlamıştı. Şimdi ise Exxen Aşk Kumardır dizisinin görüntüleri yayınlandı.

Görüntüler bir video şeklinde değil de daha çok çekimlerden kareler şeklinde karşımıza çıkıyor.

Açıkçası ilk karelere baktığımız zaman bile dizinin ne kadar eğlenceli olacağı mesajını alıyoruz.

Exxen Aşk Kumardır İlk Görüntüler ve Dizi için Yeni Bilgiler

Görüntülere geçmeden önce dizi için biraz daha bilgi verelim. İddialı yapım Hap Film tarafından hazırlanacak. Romantik komedi türünde olacak dizide bir hayli önemli oyuncuların yer aldığını göreceğiz.

Ecem Erkek, Seda Türkmen, Barış Yıldız, Efe Tunçer, Emre Taştekin ve Elit Andaç Çam gibi birbirinden ünlü isimlerin dizide yer aldığını göreceğiz.

22-01/16/exxen-ask-kumardir.jpg

Daha çok kadın erkek ilişkilerini absürt komedi ile yansıtacak olan yapımda kaç bölüm göreceğimizi bilmiyoruz. Şimdilik yayın tarihi konusunda da bilgimizin olmadığı yapımın, henüz tanıtım videoları da yayınlanmadı.

Fakat şöyle bir durum da var ki dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Zaten görüntülerin gelmesi, çekimlerin de devam ettiği anlamına geliyor. Yani hem tanıtım videosu hem de yayın tarihi için yakın zamanda sürpriz haberler gelebilir.

22-01/16/exxen-ask-kumardir-2.jpg

En azından Exxen platformunda dizinin afişinin ya da tanıtımının yayınlanmasını bekliyor olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin