Survivor All Star 2022 Sürgün Kampı Nedir? Her Hafta Var mı?

Survivor All Star 2022 Sürgün Kampı kuralı ile gündemde. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni kural her hafta geçerli olacak mı? Sürgün Kampı tam olarak ne?

Survivor All Star 2022 ilk bölümüyle yayınlandı. Başarılı yarışmacıların yer aldığı All Star serisinde, yeni kurallar da devreye girdi. Yarışmanın ilk dokunulmazlığını Ünlüler takımının kaybetmesiyle beraber yapılan konseyde kuralları da öğrenmiş olduk. Yeni kurallarda en çok dikkat çeken ise Sürgün kampı olayı oldu. Yarışmada ilk defa denenen yeni uygulama Sürgün Kampı nedir sorusunu akla getirdi.

İzlemeyenler ya da o bölümü kaçıranlar için tam olarak nasıl bir yenilik yapıldığını ele alacağız. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre, bu kural yeni dönemde en çok ses getiren kural olabilir.

Survivor All Star 2022 Sürgün Kampı Tam Olarak Ne?

Sürgün Kampı, dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan, gitmesi için ismi en çok yazılan kişinin gideceği ayrık bölge olacak.

Konseyden adı çıkan isim, takımdan ayrılacak. Hiç kimsenin olmadığı ayrık alanda kalacak olan eleme adayı, yeni ele adayları gelene kadar tek kalacak.

Eleme adayı olan ve Sürgün kampına giden yarışmacı, oyunlara da katılamayacak. Ayrıca ödül oyunlarına da katılamayacak. Ayrılan alanda yeni eleme adaylarının yanına gelmesini bekleyecek.

Yeni kural sadece ilk hafta için geçerli olacak. Sonrasındaki haftalar için bu kuralın geçerli olmayacağı açıklandı.

Kampa birinci dokunulmazlıkta bir kişi gidecek. Sonra ikinci dokunulmazlıktan çıkan eleme adayı ikinci isim olarak kampa dahil olacak. Sonra 3 ve 4.dokunulmazlıktan gelen isimlerde ayrık olarak tutulacak kampa dahil olacak. Bu süreçte 4 eleme adayının hiçbir oyuna katılması mümkün olmayacak.

Sonrasında elenen isim belli olacak ve kampta kalan diğer 3 kişi yeniden takımına dönerek kaldığı yerden yarışmaya devam edecek. Kadın ya da erkek yarışmacılar fark etmeden uygulanacak kural, şimdilik sadece bu hafta için geçerli.

Bu kural kapsamında Sürgün Kampına giden ilk isim de belli oldu. Dün yapılan oylamada eleme adayı olarak ismi çıkan Birsen, kampa giden ilk isim oldu ve diğer yarışmacıların gelmesini bekleyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin