Survivor Nisa Neden Yok? Yarışmaya Katılacak mı?

Survivor Nisa neden yok belli oldu. Yarışmanın ilk bölümünde Acul Ilıcalı konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Nisa Survivor All Star 2022'ye katılacak mı?

Oğulcan Özsezgi
16 Ocak 2022 - 16:50
Gündem

Survivor All Star 2022, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dün yayınlanan ilk bölümde yeni kurallar açıklandı ve All Star yarışmacıları da ilk oyunlarını oynadı. Yarışmanın ilk bölümüne ise Nisa damga vurdu. Yarışmanın tanıtım videolarında yer alan ve Gönüllüler takımında yer alması beklenen Nisa, yarışmada yer almadı. Survivor Nisa neden yok sorularının gündeme gelmesine neden olan gelişme için açıklama ise Acun Ilıcalı’dan geldi.

Ünlü isim tanıtımlarda yer alan yarışmacının bir süre yarışmada yer alamayacağını açıkladı.

Survivor Nisa Neden İlk Bölümde Yoktu? Ne Zaman Dönecek?

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamaya bakacak olursak ünlü ismin yarışmada olmamasının nedeni yaşadığı rahatsızlık oldu. Acun Ilıcalı rahatsızlık hakkında bilgi vermedi ama iddialara göre Nisa’nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı söyleniyor. Tabii ki bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

Plan dışı yaşanan olaydan sonra Gönüllüler takımına dahil olan yeni isim ise yedeklerden Yağmur oldu. Nisa yarışmaya dönecek mi soruları da soruluyordu. Bu konuda da bir açıklama geldi.

Her ne kadar yerine yeni yarışmacı Yağmur dahil olmuş olsa da Gönüllüler takımının iddialı isimlerinden biri olması beklenen Nisa’nın da kısa süre sonra yarışmaya dahil olması bekleniyor.

22-01/16/survivor-nisa-neden-yok.jpg

Yarışmaya ne zaman kesin olarak dahil olacak bunu bilemiyoruz. Muhtemelen yedeklerden gelecek isim Nisa olacak. Ama bu da bir zaman alıyor. Genelde elemelerin biraz ilerlemesinden sonra yedek yarışmacıların oyuna dahil olmaya başladığını görüyoruz.

Yine aynı durum geçerli olabilir. Acun Ilıcalı’nın bu konuda ekstra bir açıklaması yok. Survivor Nisa neden yok şimdilik bunu öğrenmiş olduk. Devamında yaşanacak olan gelişmeleri göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin