Netflix animasyon filmi Riverdance: Animasyon Macera yayında! Konusu ne?

Animasyon macera filmi "Riverdance: Animasyon Macera (Riverdance: The Animated Adventure)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, kadrosu...

Netflix'ten keyifli bir animasyon deneyimi daha!

River Productions ve Aniventure için Cinesite tarafından hazırlanan animasyon macera filmi "Riverdance: Animasyon Macera (Riverdance: The Animated Adventure)" Netflix'te yayınlandı.

28 Mayıs 2021 tarihinde Sky Cinema aracılığıyla Birleşik Krallık'ta gösterime giren yapım 14 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix üzerinden dünya izleyicisiyle buluşmaya başladı.

RIVERDANCE: THE ANIMATED ADVENTURE NASIL BİR YAPIM?

Dans ve eğlencenin "Riverdance"in ödüllü bestecisi Bill Whelan imzalı yeni şarkılar eşliğinde buluştuğu filmin konusuna bakacak olursak;

Riverdance: The Animated Adventure; İrlanda doğumlu Keegan'ın, üzücü bir kaybın ardından İspanya doğumlu arkadaşı Moya ve sihirli bir geyik sürüsü ile tehlikeleri ve umutsuzluğu dans ederek aşmayı öğrenmesini konu ediniyor.

22-01/16/riverdance-the-animated-adventure-film.jpeg

"RIVERDANCE: THE ANIMATED ADVENTURE" KADROSU

Senaryosu Dave Rosenbaum ve Tyler Werrin tarafından kaleme alınan filmin seslendirme kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Pierce Brosnan (Patrick & Büyükbaba)
- Sam Hardy (Keegan)
- Hannah Herman Cortes (Moya)
- Lilly Singh (Penny)
- Jermaine Fowler (Benny)
- Pauline McLynn (Büyükanne)
- John Kavanagh (Bekçi)
- Aisling Bea (Margot)
- Brendan Gleeson (Avcı)

Riverdance: Animasyon Macera'nın yapımcı kadrosu ise Moya Doherty, Joel MacDonald, Adam Nagle, Peter Nagle'den oluşuyor.

22-01/16/riverdance-the-animated-adventure-afis.jpg

Filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Riverdance: Animasyon Macera" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin