Netflix stop motion animasyonu The House'u tanıyalım! Konusu, fragmanı

Üç vizyoner hikâye. Unutulmaz bir yer. Üç kısa filmden oluşan Netflix stop motion animasyonu "The House" izleyiciyle buluştu. Konusu, kadrosu, fragmanı...

Üç vizyoner hikâye. Unutulmaz bir yer...

BAFTA ödüllü Nexus Studios'un arkasında olduğu üç kısa filmden oluşan Netflix stop motion animasyonu "The House" izleyiciyle buluştu.

Üç farklı hikâyeyi içeren 1 saat 37 dakika süreli yapım 14 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

NETFLİX YAPIMI "THE HOUSE" İZLEYİCİYE FARKLI BİR DENEYİM VADEDİYOR

Mia Goth, Jarvis Cocker, Susan Wokoma ve Helena Bonham Carter gibi tanıdık isimlerin sesleriyle hayat verdiği yapımın kısa özeti şu şekilde:

Bu karanlık animasyon komedide farklı dönemlerde yaşayan yoksul bir ailenin, kaygılı bir müteahhitin ve bezgin bir ev sahibinin hikâyelerinin aynı gizemli evde kesişmesine tanıklık ediyoruz.

22-01/16/the-house-izle.jpeg

"THE HOUSE" KADROSU

Filmdeki karakterler ve seslendiren isimler şöyle sıralanıyor:

- Raymond (Matthew Goode)
- Jen (Helena Bonham Carter)
- Clarke Teyze (Miranda Richardson)
- Elias (Will Sharpe)
- Mabel (Mia Goth)
- Penelope (Claudie Blakley)
- Cosmos (Paul Kaye)
- Mr. Thomas (Mark Heap)
- Büyük Teyze Eleanor (Stephanie Cole)
- Rosa (Susan Wokoma)
- Georgie Amca (Josh McGuire)

22-01/16/the-house-afis.jpeg

Enda Walsh'ın yazarlığını üstlendiği The House'un yönetmen kadrosu Paloma Baeza, Emma De Swaef, Niki Lindroth von Bahr ve Marc James Roels'tan oluşuyor.

The House fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The House" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin