One of Us Is Lying 2. sezon gelecek mi? Peacock duyurdu!

Birimiz Yalan Söylüyor romanından uyarlanan Peacock dizisi "One of Us Is Lying"in geleceği belli oldu! Gençlik-gizem dizisi yayıncı platformdan 2. sezon onayını aldı! Yeni sezon ne zaman? İşte detaylar...

Karen M. McManus'un çok satan "Birimiz Yalan Söylüyor" ismindeki romanından uyarlanan Peacock dizisi "One of Us Is Lying"in geleceği belli oldu!

ONE OF US IS LYING 2. SEZON YOLDA!

One of Us Is Lying 2. sezonu bekleyenlere güzel haber geldi! Bayview Lisesi'de hikâye devam edecek! Peacock, diziye resmi 2. sezon onayı verdiğini duyurdu.

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonunu 07-21 Ekim 2021 tarihleri arasında tamamlayan yapımın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ilerleyen aylarda duyurulacak.

Romanın dizi uyarlamasını gerçekleştiren ve pilot bölüm senaryosunu kaleme alan Erica Saleh yeni sezonda Darío Madrona'dan dizi sorumluluğu görevini devralacak. Madrona ikinci sezonda yönetici yapımcı kadrosunda görev yapmaya devam edecek.

22-01/15/one-of-us-is-lying-afis.jpeg

ONE OF US IS LYING NASIL BİR DİZİ?

UCP yapımı olan One of Us Is Lying'in 1. sezonu, beş lise öğrencisi - Simon (Mark McKenna), Addy (Annalisa Cochrane), Cooper (Chibuikem Uche), Bronwyn (Marianly Tejada), Nate (Cooper van Grootel) - gözaltına alındığında ve sadece dördü hayatta kaldığında neler olduğunun hikâyesini anlatıyor. Herkes şüphelidir ve herkesin saklayacak bir şeyi vardır...

İkinci sezon konusunun, McManus'un One of Us Is Lying'den bir yıl sonra geçen devam romanı One of Us Is Next'ten ayrılacağı ve ilk sezon finalindeki olaylardan hemen sonra başlayacağı belirtiliyor.

UCP Başkanı Beatrice Springborn yeni sezon onayı ile ilgili "Erica'nın kaleme aldığı pilot bölüm senaryosunu görmemizle birlikte bunun özel bir dizi olacağını biliyorduk ve Peacock'ın da aynı şeyi hissediyor olmasından dolayı heyecanlıyız. Bayview Four'un vahşi ve eğlenceli hikâyesi için Erica'nın liderliğinde Yeni Zelanda'da çekimlere geri dönecek olmak heyecan verici" ifadelerini kullandı.

22-01/15/one-of-us-is-lying-kadro.jpeg

One of Us Is Lying böylelikle ikinci sezon onayını alan diğer Peacock orijinal dizileri Girls5eva, Rutherford Falls ve We Are Lady Parts'ın arasına katılmış oldu.

"One of Us Is Lying" (Peacock) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin