Hint dizisi Karanlık Gözler nasıl bir dizi? Netflix romantik gerilimini tanıyalım!

Netflix'in Hint yapımı romantik gerilim dizisi "Karanlık Gözler (These Black Black Eyes)" 1. sezonuyla yayınlandı. Yeh Kaali Kaali Ankhein konusu, fragmanı, bölüm bilgileri...

Onu arzuluyor. Ama o başkasına delice aşık. Sonunda kimin aşkı galip gelecek? Daha önce hiç görülmemiş bu çarpık aşk hikâyesine hazır olun!

Netflix'in Hint yapımı romantik gerilim dizisi "Karanlık Gözler (These Black Black Eyes)" 1. sezonuyla yayınlandı.

Orijinal ismi "Yeh Kaali Kaali Ankhein" olan dizinin 1. sezonu 8 bölümden oluşmakta.

KARANLIK GÖZLER NASIL BİR DİZİ?

Tahir Raj Bhasin, Shweta Tripathi Sharma ve Anchal Singh'in başrolleri paylaştığı Karanlık Gözler'in konusu; güçlü bir politikacının kızının, sevdiği adamı elde etmek için her şeyi yapmaya hazır olmasını ve hayatını geri almaya çalışan adamın ise kendini karanlık ve riskli bir yolda bulmasını konu ediniyor.

Onu seven bir kadınla onu isteyen bir kadının arasında kalan bir erkek...

Dizi; küçük bir kasabalı romantik bir budala olan ve çocukluk arkadaşı Shikha'ya aşık olan Vikrant'ın hikâyesini anlatıyor.

Ancak Vikrant, son derece güçlü bir ailenin kızı olan Purva adında bir kadın için bir arzu ve takıntı nesnesi haline gelir.

Purva, Vikrant'ı kendisine ait kılmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek ve sadece kendi zevki için onun hayatının her bölümünü mahvetmekten kaçınmayacaktır.

22-01/14/yeh-kaali-kaali-ankhein.jpeg

KARANLIK GÖZLER 1. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 31 ile 51 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Sıra Sende" (42 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Ayvayı Yiyeceksin" (40 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Silahlar ve Terlikler" (31 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "4 Kurşun" (40 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Beni Seviyor musun?" (42 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Çıkışlar ve İnişler" (38 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Basit Bir Plan" (39 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Ağlama Oyunu" (51 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; kötü şöhretli bir politikacının, üniversiteden mezun olan Vikrant'a hayatını alt üst edecek bir iş teklif etmesine tanıklık ediyor; bu teklifin arkasında ise Vikrant'a kara sevdalı olan kızının olduğunu görüyoruz.

22-01/14/karanlik-gozler-1-sezon.jpeg

These Black Black Eyes'ın oyuncu kadrosunda Tahir Raj Bhasin (Vikrant), Shweta Tripathi Sharma (Shikha), Anchal Singh (Purva) üçlüsüne Saurabh Shukla, Arunoday Singh, Brijendra Kala, Surya Sharma (Dharmesh), Anantvijay Joshi, Sunita Rajwar gibi isimler eşlik ediyor.

Edgestorm Productions, Edgestorm Ventures, Netflix iş birliğiyle hazırlanan dizinin yaratıcı ismi ise Sidharth Sengupta.

"Yeh Kaali Kaali Ankhein" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin