Survivor All Star 2022 2.Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor All Star 2022 2.eleme adayı da belli oldu. 2.dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler bu kez Birsen'in yanına Sercan'ı gönderdi.

Survivor All Star 2022 hızlı başladı. Normalde Survivor’ın ilk haftasında elenen isim olmuyordu. İkinci haftadan elemeler başlıyordu ve dokunulmazlık oyunu olarak iki oyun oynanıyordu. Fakat Survivor All Star 2022 ile işler değişti. Artık 4 dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ilk haftaya özel olarak sürgün kampının olduğunu göreceğiz. Peki ilk haftanın 2.eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2022 2.Eleme Adayı ve Kaybeden Takım

2.dokunulmazlık oyunu da bir hayli kıyasıya geçti. Aslında dokunulmazlık oyununa iyi başlayan taraf ünlüler oldu. Önce kadınların yarışı vardı ve ünlüler takımı burada farklı bir şekilde yarışı kazandı.

Sonrasında erkeklerin yarışı başladı ve yine ünlüler çok hızlı başlangıç yaptı. Yarışma bir anda 4-1 gibi bir skora kadar geldi.

Ünlüler yarışmayı kazanacak derken gönüllüler kendine geldi ve hızlı bir geri dönüş gerçekleştirdi. Gönüllüler takımının yaptığı atakla beraber önce erkekler yarışı kazandı.

Sonrasında 3.tura geçiş yapıldı. Burada da gönüllüler hızlı bir başlangıç yaptı ve maç vermeden oyunu kazandı. Sonuç olarak ünlüler takımının bir kez daha dokunulmazlık oyununu kaybettiğini gördük.

22-01/16/survivor-all-star-2022-3.jpg

İlk dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetmiş ve Birsen’i sürgün kampına göndermişlerdi.

Fakat takım bu kez bir kadın yarışmacının kampa gönderilmesine çok sıcak bakmadı. Bu kez bir erkek yarışmacının sürgün kampına gitmesi uygun bulundu.

Yapılan oylama sonucunda ise Survivor All Star 2022 2.eleme adayı Sercan oldu. Böylece ünlü isim de Birsen ile beraber sürgün kampına gitmiş oldu. İkinci isim de belli oldu ama eleme öncesinde daha iki ismin belirlenmesi gerekiyor. Sonrasında bu hafta bir kişi elenecek ve kalan yarışmacılar sürgün kampından takımlarına geri dönüş yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin