Survivor All Star 2022 Reytingleri Nasıl? Maske Kimsin Sen’i Geçti mi?

Survivor All Star 2022 reytingleri belli oldu. İlk bölüm reytinglerine göre yarışma çok iddialı bir başlangıç yaptı. Peki hangi programları ve dizileri geride bıraktı?

Aylardır beklenen yarışma Survivor başladı. Açıkçası bir yeniliğe adım atması gereken yarışma için bu kez beklenen değişimler yapılmış gibi duruyor. Zaten yarışmacı kadrosunda yer alan isimler bir hayli dikkat çekici isimler oldu. Kendi yarışmalarına damga vurmuş isimlerin bir araya geldiği yeni All Star, ilk defa uygulanan kurallarıyla da ilgi çekti. Henüz ikinci bölümü yayınlanan yarışmanın tüm yenilikleriyle beraber reytinglerde neler yapacağı da merak edilmişti. Survivor All Star 2022 reytingleri belli oldu.

Yarışmanın ilk bölümü için açıklanan reytingler, izleyenlerin Survivor’ı özlediğini gösteriyor. Öyle ki Cumartesi gibi güçlü bir günde yarışma ilk bölümüyle iddialı bir yere yerleşti.

Survivor All Star 2022 Reytinglerde Nasıl Sonuçlar Aldı?

Her zaman olduğu gibi birkaç farklı kategoride reytinglere bakmak gerekiyor. Ama tabii ki önce Total değerlendiriliyor. Total listesine baktığımız zaman Gönül Dağı dizinin yine birinci sırada yer aldığı gözüküyor.

Burada Survivor All Star ise 2.sırayı almayı başarmış durumda. Son dönemin en iddialı yapımlarından biri olan Maske Kimsin Sen? ise total sıralaması içerisinde ilk 10 arasında yer almamış.

AB listesine baktığımız zaman yine 1.sırada Gönül Dağı yer alıyor. İkinci sırada yer alan yapım da değişmiyor. Survivor All Star burada da 2.sırada yer almakta. Yine yarışma programı olarak rakip gösterilen Maske Kimsin Sen?, AB listesinde 8.sırada yer almış.

22-01/16/survivor-all-star-2022-5.jpg

Son olarak ABC1 sıralamasına bakmak lazım. Aslında burada da sıra çok fazla değişmiyor. Birinci sırada Gönül Dağı yer almakta. Dizi her kategoride birinci sırada yer almayı başarmış. İkinci sırada yer alan yapım ise yine Survivor All Star olmuş.

Tüm bu sonuçlardan çıkardığımız Survivor All Star 2022, ilk bölümüyle iddialı bir giriş yaptı. Bakalım yayınlandığı diğer günlerde nasıl bir yerde olacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin