Merve Mutlu
22 Aralık 2020 - 15:35
Gündem

tv8'in sahibi başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından Netflix'e rakip olarak hazırlanan ve 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak olan Exxen adlı dijital platformun bir projesi daha belli oldu. Yetiş Zeynep adlı dizi projesinin hazırlıkları başladı. 

20-12/22/exxen.jpg

Enis Arıkan'ın programı, Sihirli Annem, Şeref Bey, Hükümsüz, Vahşi Şeyler, Burcu Esmersoy'un sunacağı moda programı, Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak imzalı programlar, Hasan Can Kaya'nın yeni projesi gibi birçok yapımı bünyesinde toplayan Exxen'in dizilerinden biri de Yetiş Zeynep oldu.

Exxen dizisi Yetiş Zeynep'te Keremcem ve Aslı Bekiroğlu bir araya geliyor!

20-12/22/keremcem.jpg

Çekimlerine başlanan ve Kerem Çakıroğlu tarafından yönetilen dizi, Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekiliyor. Keremcem ile Aslı Bekiroğlu'nun başrolü paylaşacağı projede Ece Dizdar da yer alacak. Keremcem 6 çocuklu bir babayı, Bekiroğlu dadıyı, Dizdar da Keremcem'in eşini canlandıracak.

20-12/22/asli-be.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin