Mucize Doktor Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evleniyor!

Ünlü çift dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
22 Aralık 2020 - 15:05
Gündem

Son zamanlarda, otistik savant sendromlu bir cerrahı canlandırdığı Mucize Doktor dizisindeki performansı ile göz dolduran ve ekranların yıldızı parlayan isimleri arasına giren Taner Ölmez, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile beraberdi. Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan çift ne zaman evleneceğini açıkladı.

20-12/22/taner-olmez.png

Tutunamayanlar adlı absürt komedi dizisinde Doğu Demirkol ile başrolü paylaşan Ece Çeşmioğlu, geçen kış Brugge şehrinde Taner Ölmez'den evlenme teklifi almıştı. Teklifi kabul eden oyuncunun ne zaman nikah masasına oturacağı merak ediliyordu.  Fatih Portakal’ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Taner Ölmez, "Nişanlım Ece Çeşmioğlu ile 2021'in yazında evleneceğiz" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin