Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ile Murat Dalkılıç sevgili mi?

İki sevilen ismin arasında aşk iddiaları çıktı.

Merve Mutlu
22 Aralık 2020 - 14:35
Gündem

Şimdilerde, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz adlı dizide Derin Güçlü karakterine hayat veren başarılı ve sevilen oyuncu Melis Sezen'in adı aşk iddialarına karıştı. Leke dizisinde başrol oynayarak başlayan kariyerine şu anda başarıyla devam eden oyuncu iddiaları reddetti. 

20-12/22/melis-sezen.png

Merve Boluğur ile beraberliğini nikah masasına taşıyan ancak evliliği uzun sürmeyen başarılı popçu Murat Dalkılıç daha sonra da Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaya devam eden Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu ilişkisi de sonlanan Dalkılıç'ın aşk yaşadığı yeni ismin Melis Sezen olduğu iddia edildi. Sezen bu iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla reddetti. Sezen'in ardından Dalkılıç da benzer bir paylaşımla inkar etti. 

20-12/22/melis.png

20-12/22/murat.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin