Exxen Gibi 2.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Exxen Gibi 2.sezon yayın tarihi resmiyet kazandı. Exxen platformu üzerinden dizinin yeni sezonu için kesin tarih verildi. İşte yayın tarihi ve yeni bilgiler.

Exxen platformunun en farklı gelen ve en özgün yapımlarından biri olarak öne çıkan Gibi, uzunca bir süredir sessizliğini koruyor. Aslında dizi genel anlamda bir hayli beğeni toplamış bir dizi. Fakat buna karşın çok kısa bir sezonun ardından uzun bir ara vermişti. Dedik ya tadı damağımızda kalan bir dizi oldu. Haliyle Exxen Gibi 2.sezon yayın tarihi ne zaman açıklanacak merakla bekliyorduk.

Yakın zamanda çekimlerin başladığının açıklanmasının ardından şimdi ise yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı resmi olarak duyuruldu.

Exxen Gibi 2.Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor?

Dizinin ikinci sezonu için 2022 yılını bekleriz derken, güzel bir sürpriz yapıldı. Exxen platformunda dizinin yeni sezonunun 31 Aralık tarihinde başlayacağı açıklandı. Yani Exxen yılbaşı için sunacağı içerikler arasında Gibi 2.sezonu da eklemiş oldu.

2021 yılı içinde mi diyelim yok 2022 yılında mı diyelim bilemiyorum ama sonuç olarak 2.sezonu çok yakın bir zamanda izlemeye başlayacağız. Şu an için Exxen üzerinde kısa bir fragman olsa da başka bir detay ise yok.

2.sezon kaç bölüm olacak ya da yeni sezonda bölümler kaçar dakika olacak gibi sorulara cevap veremiyoruz. 31 Aralık tarihinde bu konuda da detaylar belli olacaktır.

21-12/16/exxen-gibi-2sezon-yayin-tarihi.jpg

Unutmadan şu an için kaç bölümün yayınlanacağını da bilmediğimizi belirtelim. İlk sezon 12 bölüm olarak gelmişti. Bu sezon da yine 12 bölüm mü olur net değil. Ayrıca yine bölümlerin tamamı mı yayınlanacak yoksa haftalık mı yayın yapılacak net olmayan konular arasında.

Eğer 31 Aralık öncesinde bu konularda da bilgi gelecek olursa, sizlerle paylaşacağız. Artık heyecanla ve özlemle yeni sezonu beklemeye geçmiş durumdayız. Bakalım yine ses getirecek, eğlenceli bir sezon görecek miyiz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin