Kaliforniya'da Noel: Şehir Işıkları ile serüven Netflix'te sürüyor! Konusu, fragmanı

Kaliforniya'da Noel'in samimi devam filmi "Kaliforniya'da Noel: Şehir Işıkları (A California Christmas: City Lights)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Romantik komedinin konusu, fragmanı, oyuncuları...

"İlişki dediğin fedakârlık ister. Bu hayatta en güzel şeyler birer eşya değildir, birbirimiziz..."

Kaliforniya'da Noel'in (A California Christmas) samimi devam filmi "Kaliforniya'da Noel: Şehir Işıkları (A California Christmas: City Lights)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Tasasız hayatı riske giren zengin ve yakışıklı bir adamın, aile çiftliğini Noel'den önce satmasını sağlamak için çiftçi bir kadının yanında işe girmesiyle gelişen olayları konu edinen romantik komedi filmi Kaliforniya'da Noel'in devamı niteliğindeki A California Christmas: City Lights filmi 16 Aralık 2021 Perşembe tarihinde yayınlandı.

Gerçek hayatta da bir çift olan Lauren ve Josh Swickard'ın başrolleri paylaştığı Noel temalı aşk öyküsünün yeni filmi 1 saat 30 dakika süreye sahip.

A CALIFORNIA CHRISTMAS: CITY LIGHTS KONUSU NE?

Peki, Kaliforniya'da Noel: Şehir Işıkları'nda izleyiciyi neler bekliyor?

Devam filminde; aşklarının başlamasından bir sene sonra Callie ve Joseph, San Francisco'daki aile işlerini yürütmek için çiftlikten ayrılır.

Ve artık ufukta düğün vardır. Ancak ikili için her şey iş ve aile yükümlülükleri tarafından tehdit edilene kadar yolundadır...

21-12/16/a-california-christmas-city-lights-poster.jpg

Yönetmen Shaun Paul Piccinino'nun devam filmi ile ilgili düşünceleri şöyle: "Callie ve Joseph'in hikâyesine devam edeceğim için gerçekten heyecanlıyım ve umarım seyirci de bizim yapım aşamasında eğlendiğimiz kadar beğenir. Bu sefer tüm aile için daha da fazla mizah ve eğlence var."

"A CALIFORNIA CHRISTMAS: CITY LIGHTS" OYUNCULARI

Yapımın oyuncu kadrosunda Lauren Swickard (Callie) ve Josh Swickard (Joseph) ikilisine Ali Afshar (Leo), David Del Rio (Manny), Natalia Mann (Hannah), Gunnar Anderson (Connor), Noah James (Owen), Raquel Dominguez (Brandy) ve Laura James (Victoria) eşlik etmekte.

21-12/16/a-california-christmas-city-lights-izle.jpeg

Film, ESX Entertainment yapımcılığında hazırlandı.

"Kaliforniya'da Noel: Şehir Işıkları" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin