Exxen Leyla ile Mecnun 3.sezon Ne Zaman Gelecek?

Leyla ile Mecnun 3.sezon ne zaman gelecek belli oldu mu? Dizinin yeni sezonu kesin olarak gelecek mi? İşte bu konudaki detaylar ve gelişmeler.

Dolu dizgin bir şekilde başlayan ve Exxen için de önemli yapımlardan biri haline gelen Leyla ile Mecnun, şu sıralar 2.sezonu tamamlamış durumda. Platformun en çok ses getiren yapımı için şimdi de Leyla ile Mecnun 3.sezon ne zaman gelecek soruları gündemde.

Öyle ki diğer dijital yapımlara göre dizinin çekimleri de çok hızlı ilerliyor. Ayrıca dizinin şimdiden çok daha fazla sezon için devam etme kararı aldığı bile konuşuluyor. Konumuza geri dönecek olursak 3.sezon ne zaman yayınlanacak?

Leyla ile Mecnun 3.sezon Ne Zaman Geliyor?

Dizinin 2.sezonunun tamamlanmasının üzerinden çok fazla zaman geçmemesine karşın, yapımın 3.sezon çekimlerinin tamamlandığı ortaya çıktı. Hatta yeni sezondan bazı kareler paylaşılmış ve Erdal Bakkal ile İskender karakterinin de bir araya geldiğini görmüştük.

Yeni sezon için çekimler tamamlandı ama henüz dizinin 3.sezonu ne zaman yayınlanacak açıklanmadı. Bu konuda da iddialar var. Leyla ile Mecnun’un sezonlarının arasının çok açılmadığını biliyoruz. İlk sezonun arkasından 2.sezon, yıl başında yayınlanmıştı.

22-03/20/leyla-ile-mecnun-3sezon-ne-zaman-gelecek-2.jpg

Şimdi de aranın çok açılmayacağı ve dizinin yeni sezonunun Nisan sonu Mayıs başı gibi yayınlanacağı düşünülüyor. Ama bir kez daha belirtelim ki bunun için henüz resmi bir açıklama yok. Sadece beklentilere göre konuşuyoruz. Resmi açıklama geldiği ve yayın tarihi paylaşıldığı zaman tabii ki ekleyeceğiz.

Leyla ile Mecnun 3.sezon ne zaman gelecek az çok ortaya çıkmaya başladı ama merak ettiğimiz bir konu daha var. O da dizinin kaç sezon daha devam edeceği konusu. Bu noktada çok bir bilgi yok ama dediğimiz gibi dizi çok iyi gidiyor. Exxen’in en gözdelerinden biri oldu. İlginin yoğun olduğunu sosyal medyadan bile görebiliyorsunuz. Muhtemelen daha uzun süre devam edecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin