Hayvanların Sırları 2. sezonla Netflix'te yeni keşiflere çıkın!

İlk sezonuyla büyük ilgi gören belgesel dizisi "Hayvanların Sırları (Animal)"ın 2. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Yeni sezon konusu, fragmanı, bölüm bilgileri burada...

Her simgenin arkasında bir sır vardır... Neler yaşadıklarını keşfedin; sevmelerini, öğrenmelerini, oynamalarını, hayatta kalmalarını....

Vahşi hayatın sırlarını daha yakından keşfetmemizi sağlayan ve ilk sezonuyla büyük ilgi gören belgesel dizisi "Hayvanların Sırları (Animal)"ın 2. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

10 Kasım 2021'de dört bölümlük ilk sezonuyla ekran serüvenine başlayan yapımın 18 Mart 2022 Cuma tarihinden itibaren takip edilebilen yeni sezonu da toplam 4 bölümden oluşuyor.

ANIMAL 2. SEZON KONUSU

Peki, dünyanın en muhteşem hayvanlarının bazen insanın içini ısıtan bazen de dehşete düşüren anlarını ekrana taşıyan ve hiç görülmemiş görüntülere yer veren sürükleyici dizinin 2. sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Bryan Cranston, Rashida Jones, Rebel Wilson, Pedro Pascal, Uzo Aduba, Anthony Mackie, David Harbour ve Andy Serkis gibi isimlerin anlatıcı olarak karşımıza çıktığı yapımın ikinci sezonunda; bir ayı yavrusuyla ağaca tırmanma dersleri alırken, bir yunus sürüsüyle yakalamaca oynamayı ve bir orangutandan sırıkla atlamayı öğrenmeyi keşfediyoruz.

22-03/21/animal-yeni-sezon.jpeg

HAYVANLARIN SIRLARI YENİ SEZON BÖLÜMLERİ

Sezonun bölüm rehberi şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "İnsansılar" (49 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Yırtıcı Kuşlar" (44 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Ayıgiller" (49 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Yunusgiller" (45 dk.)

SEZONUN ANLATICI KADROSU

Andy Serkis (Planet Of The Apes, Lord Of The Rings, The Hobbit, A Christmas Carol) sezonun açılış bölümünün; Anthony Mackie (Captain America, The Hurt Locker, The Adjustment Bureau, Ant Man, The Woman in the Window) ikinci bölümünün; David Harbour (Stranger Things, Hellboy, Black Widow, Suicide Squad) üçüncü bölümünün ve Uzo Aduba (Orange Is the New Black) ise son bölümün anlatıcılığını üstleniyor.

22-03/21/animal-poster.jpeg

Hayvanların Sırları'nın yapımcılığını Alex Minton, Adrian Seymour ve Rob Morgan üçlüsü üstleniyor.

"Animal" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin